Hirdetés
Hirdetés

Gránátalma-pucolás, csak lazán

SZERZŐ: DiningGuide
2018. január 19.
  Egy gránátalma, egy kiskés, és más semmi. Aki küzdött már derekasan gránátalmával, tudja, hogy a kevésbé technikás versenyzőknek könnyen csatatér lehet a konyhájából.
Hirdetés

Mi is nemrég írtunk cikket, amelyben három gránátalma-bontási módot is megmutattunk. Most a harmadik módszerről, a cikkelyekre bontásról mutatunk egy kis videót. Hogy a gránátalma finom, édes-fanyarkás magjaihoz mennyire sokféleképpen lehet hozzájutni, jól mutatja, hogy az általunk korábban leírt cikkelyekre bontás és az alábbi videó is más utat mutat. Következzen tehát egy negyedik verzió!
Olvasta már korábbi cikkünket a témában? "Vérfürdő" helyett a konyhában, gránátalma-pucolás háromszor
https://www.facebook.com/Avantgardens.org/videos/2202706909743058/
Forrás.

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram