Hirdetés
Hirdetés

Búcsúzik Gianniék Oxygen Wellnessben nyitott étterme

SZERZŐ: DiningGuide
2022. május 30.
Az Index adott róla ma hírt, hogy a Gianni és Haraszti Zsolt executive séf által jegyzett naphegyi étterem, a Terra elbúcsúzik.
Hirdetés

A nyitókép forrása: Terra Restaurant

"Közel egy évvel ezelőtt megnyitottuk a Terrát, Ti pedig szerettétek, éltettétek, és ezért nagyon hálásak vagyunk. Minden percét élveztük, reméljük, hogy Ti is, viszont most búcsúzunk Tőletek. Máshol más formában találkozhattok a csapatunkkal!" – búcsúzott mai Facebook-bejegyzésében az étterem csapata.

A Terra tavaly szeptemberben nyílt a Naphegyen, gyönyörű környezetben, de némileg meglepő helyszínen, az Oxygen Wellness alsó szintjén. Felmerült a kérdés, hogy a fitneszközpontban működő helyre eljárnak-e majd az éttermi élményre vágyó vendégek, illetve az Oxygen Wellnessbe járók vajon felfedezik-e maguknak a helyet.

Hirdetés

A fejleményekre már számítani lehetett az elmúlt időszakban, Kovács Renátó például a Hildában folytatja tovább, korábban távozva a Terra csapatából. A hírek szerint Gianni Annoni társtulajdonos és Haraszti Zsolt executive séf új helyen folytatják tovább, a miértekről részletesebben az Index cikkébben olvashatnak.

Gianni nevéhez az elmúlt évek alatt több étteremprojekt is kötődött. Az Arany János utcai Trattoria Pomo D’Oro és szemben vele a Gelateria Pomo D’Oro továbbra is közönségkedvencnek számít.

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram