Hirdetés
Hirdetés

Gerendai Károly új vállalkozásba fektet be, amely a gasztronómiához is kapcsolódik, de a fenntarthatóságról szól

2022. május 8.
Magyarország legismertebb gasztrovállalkozója új üzleti utakon: környezettudatos termékek kereskedelmébe fektet Gerendai Károly.
Hirdetés

Gerendai Károly, az első hazai Michelin-csillagos (Costes, 2010) és több más étterem (Rumour by Rácz Jenő, Costes Downtown, Digó Pizza) food court (Szigliget) és élményhelyszín, mint a Budapest Eye óriáskerék és a Lupa Beach társtulajdonosa, új területen méretteti meg magát.

A magyar Forbes adta hírül, hogy Gerendai Károly „zöld gyárba és ökotudatos üzlethálózatba szállt be." A lap beszámolója szerint több mint 100 millió forinttal vásárolt 20 százalékos részesedést a Bibo Franchise Kft.-ben.

Hirdetés

A Bibo legismertebb márkája a saját gyártású Cleaneco, amelyet környezettudatos vállalkozások is használnak itthon. A Cleaneco és a Bibo által forgalmazott többi termékről is általánosan elmondható, hogy az ökológiai úton lebomló tisztítószerek és eszközök ára (az ezen piacon eddig ismert magas szorzókkal ellentétben) egy ökotudatosan vezetett háztartás vagy vállalkozás esetében is megfizethetőnek számít.

A gyártás, a használat és a lebomlás során is környezetkímélő, természetes úton lebomló termékek kínálata tisztító és fertőtlenítőszerekből, mosó- és mosogatószerekből, valamint baba termékcsaládból áll össze. Csomagolásuk újrahasznosítható vagy komposztálható.

A dunakeszi központú Bibo – the eco lifestyle shop a webáruház szolgáltatásokon kívül két üzletet működtet, Dunakeszin és Baján. Harmadik boltjukat hamarosan Budapesten nyitják meg a Gozsdu Udvar vonzáskörzetében, a Rumbach Sebestyén utca 7-es szám alatt.

Hirdetés

A bulinegyed ezen részén, a Rumbach Sebestyén utca 3-ban nemrég nyílt meg a város egyik kedvenc brunch-étterme, a Franziska pesti egysége.


Tovább olvasok:

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram