Hirdetés
Hirdetés

Gasztrovállalkozók figyelmébe is! Közeleg az "Ajándékot kaptál" 2020-as eseménye

SZERZŐ: DiningGuide
2019. november 8.
Közelednek az ünnepek és az igazán nagy hideg is. Az elmúlt évek alatt pedig kinőtte magát az "Ajándékot kaptál" esemény, és az eredeti koncepción túl nagyon várják a szervezők a további felajánlókat is a jótékonysági árverésre. Kifejtjük.
Hirdetés

Az "Ajándékot kaptál" egy közvetlen hangulatban zajló jótékonysági árverés, amelyből a befolyó összeg teljes egészét a hajléktalanokat segítő Léthatáron Alapítványnak adják a szervezők. Az esemény ötlete a sajtó munkatársaitól ered, akik a munkájuk során ajándékokat kaptak olyan cégektől és más szervezetektől, akiket szerepeltettek, írtak róluk, ők viszont továbbra is pártatlanok szeretnének maradni.

Eredetileg az így kapott – legkülönbözőbb értékű – ajándékokat bocsátották érverésre, az idők során azonban egyre több művészm, cég és szervezet csatlakozott a felajánlók körébe. Az Anker'tben zajló eseményen résztvevők licitálnak tehát, a befolyt összeg pedig jótékony célra megy: a leghidegebb hónapok egyikében azoknak, akiknek nincsen fedél a feje fölött.

Hirdetés

Legyen az egy impozáns boros csomag, kézműves desszertek, menő chilik, mézek, lekvárok vagy bármilyen finomság, netán egy étterem, bár által felajánlott ajándékutalvány, a lényeg, hogy legyen a felajánlott liicittárgy vonzó és dögös, hogy minél többet hozzon a végösszegbe!

2019-ben 2.589.000 forint gyűlt össze, hajrá 2020!

A kezdeményezés legközelebb 2020 januárjában jelentkezik, a Facebook-esemény itt elérhető.

Helyszín: Anker't – 1061 Budapest, Paulay u 33.

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram