Hirdetés
Hirdetés

Gasztrós szív küldi gasztrós szívnek

SZERZŐ: N.Zs.
2014. december 22.
Séfek, termelők, sommelier-k és a hazai vendéglátósok kívántak egymásnak karácsony alkalmából, Budapestről Balatonhenyén és Székesfehérváron át Encsig. Amikor a mindig kemény séfek kizökkennek a napi rutinból, mikor telefonon keresztül sikerül zavarba ejteni őket pár kedves üzenettel - azért ez a mi napjainkat is határozottan feldobta. Kis fejezet a hazai gasztroszcénából: jöjjenek hát az üzenetek!
Hirdetés

Séfek, termelők, sommelier-k és a hazai vendéglátósok kívántak egymásnak karácsony alkalmából, Budapestről Balatonhenyén és Székesfehérváron át Encsig. Amikor a mindig kemény séfek kizökkennek a napi rutinból, mikor telefonon keresztül sikerül zavarba ejteni őket pár kedves üzenettel - azért ez a mi napjainkat is határozottan feldobta. Kis fejezet a hazai gasztroszcénából: jöjjenek hát az üzenetek!_Images/hirek/000017527_2.jpg.jpg
“A legnagyobb sikerem idén? Nekem az volt, magam nevében, hogy a Zing burger megnyitotta az első saját egységét.”
Susánszky Ádámmal, a Zing Burger tulajdonosával, a budapesti street food őrület egyik főszereplőjével kezdtük a sort, mivel nagy dolog történt velük, a Zing idén felnőtt: a Gozsdu udvar kapujában álló vagy épp a fesztiválokon kígyózó sorokat produkáló food truckból nőtte ki magát, hogy aztán a Király utca 60. alatt dübörögjön tovább.
Susánszky Ádám - Zing Burger
- Járosi Tominak, a Fekete Bárány manufaktúra tulajdonosának azt kívánom, hogy áldja meg az ég a tenyészetet, és sikerüljön nagyon jól a jövő éve.
- Csongrádi Csabának, a Fricska egyik tulajdonosának pedig azt kívánom, hogy legyen sikere, de igazából ennél többet: találja meg a helyét és a közös hangot a szakácsokkal.
Járosi Tamás - Fekete Bárány manufaktúra, Balatonhenye
- Jacek Luzsának (67, Székesfehérvár) üzenném, hogy biztos vagyok benne, hogy már megdolgozott bőven azért, amit megérdemel, és azt kívánom neki, hogy minél hamarabb érje el, amiért már régen megdolgozott.
Csongrádi Csaba - Fricska, Budapest
- Kovács Anti sommelier-nek üzenném, hogy nagyon jól csinálja a borkereskedést. Ő igazándiból érti, mit jelent a bor, amit Magyarországon nagyon kevesen: maximálisan tudja és egyetértek a törekvéseivel. Iszonyúan jól csinálja.
Kovács Antal sommelier
- Ádám Csabának üzenem, hogy csak így tovább, mert az egyik legtehetségesebb konyhafőnöke Magyarországnak. Egy beérett szakember, aki előtt gyakorlatilag nincsenek határok. Nagyon komoly, felkészült, és elért arra a pontra, hogy gyakorlatilag úgy működik, mint egy igazi művész. Mert amit a konyhában csinál, az már művészet.

Ádám Csaba - Olimpia, Budapest

- Pesti Istvánnak azt üzenném, hogy ne törődjön az itthon lévő körülményekkel, és ne adja fel, azt a munkát, ami nála gyakorlatilag vérből jön. Nagyon sok sikert kívánok neki, és gratulálok a Tantiban végzett eddigi munkájához, mert azt gondolom, az egyik legjobb séf az országban. Neki és Kövér Nikinek is sok sikert, hogy közösen tudjanak megküzdeni az akadályokkal.

Pesti István - Tanti, Budapest

- A Dudás testvéreknek kívánom, hogy minden olyan gondolat, amit elterveztek úgy valósuljon meg, ahogy szeretnék, sőt, annál még jobban. Hogy legyen hozzá erő és kitartás és maradjon meg az a lendület, ami eddig is meg volt, mert az egyik leghitelesebb alakjai a magyar gasztronómiának.

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram