A vendéglátó Észtország konferansziéja leültette a zsűri és a Bocuse d'Or nemzetközi szervezetének elnöke, Régis Marcon mellé Jókuti Andrást, hogy kóstolja meg a "hazai ízeket".

Jókuti kitett magáért, mesélt a puliszka kapcsán Veres István (és az étel) erdélyi származásáról, elmagyarázta, hogy az olasz polentával rokon kukoricaalapú étel. A zsűri elnöke sokallta kissé a fogásban a gombák jelenlétét, amire szintén gyorsan és szellemesen reagált a magyar konferanszié, hivatkozva a gomba őszi szezonjára.
Drukkolunk a teljes zsűri kedvező pontszámozásának!

Balról a tányér komponensei:
Brokkoli, fenyő és citrom konfittal – "Puliszkatojás": puliszkakrém, juhtúró, parmezán, puliszka – Kovászos kenyérrel, fekete trombitagombával, rókagombával és kucsmagombával töltött fürj – Kása fürjbelsőségekkel – Zeller, mogyoró- és gomba-crumble – Gombaszósz – Jus

A fél órával ezelőtt tálalt halfogás:
A Dining Guide szerkesztőségének munkáját SAMSUNG okostelefonok segítik 2024-ben.