Hirdetés
Hirdetés

Funky fánk - Mártha Róbert átértelmezése

SZERZŐ: Igor
2014. január 20.
A cikksorozatunkban elsőként bemutatkozó Costes fiatal cukrászának, Mártha Róbertnek a csokoládé és a barna szín jelentette a vezérfonalat, aminek mentén a varázslatos erdő szívében dobog gianduja-fagylaltig eljuthatunk.
Hirdetés

A cikksorozatunkban elsőként bemutatkozó Costes fiatal cukrászának, Mártha Róbertnek a csokoládé és a barna szín jelentette a vezérfonalat, aminek mentén a varázslatos erdő szívében dobog gianduja-fagylaltig eljuthatunk.A csokoládé és a barna szín jelentette a vezérfonalat a Costes fiatal cukrászának. Mártha Róbert ódzkodott attól, hogy különféle, egymást kioltó vagy homlokegyenest ellentétes ízekkel játsszon, ehelyett egy letisztult, textúrában és állagban gazdag erdőbe invitálja a vendégeket. Csokis morzsaszőnyegen lépkedünk a kakaós grüével és csokoládékrémmel „táplált” szalagos fá(n)kig, és ahogy haladunk egyre mélyebbre, a legkülönbözőbb alakzatok tűnnek fel az úton, a szifonos piskótától kezdve a „csöröge” tuile-on át. Még tejcsokoládé custard „lápon” is át kell verekedni magunkat. Az erdő szívében gianduja-fagylalt dobog.

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram