Hirdetés
Hirdetés

Frissen oltottak! Ajándék pizzaszelettel vár összes üzletében a Pizza Me

2021. augusztus 31.
Budapesten és négy további városban ünnepelhetik meg pizzaszelettel oltásukat a pizzakedvelők.
Hirdetés

Míg a közelmúltban egy osztrák kávézó azzal hergelte a közvéleményt, hogy kizárólag nem beoltott vendégeket fogad, a Wolfgangsee melletti Strobl im Flachgau üdülőhelyen található vendéglátó és bioboltos a kevés kivételt erősíti. Az oltások megjelenése óta inkább ajándékokkal, voucherekkel, meghívásokkal buzdítják a szolgáltatók és a vendéglátók az embereket az oltás felvételére, hiszen az ő működésükre, nyitvatartásukra közvetlenül kihat a lakosság átoltottsága és a vírus terjedésének akadályozása.

"Az Egyesült Államok-szerte cégek ajánlanak fel ingyen terméket azok számára, akik beoltatták magukat a koronavírus ellen – írtuk idén áprilisban. – Csupa bűnös élvezetet kínálnak az oltásban részesült állampolgároknak: a felajánlások között ingyen sör, cukormázas fánk, pattogatott kukorica, sőt marihuána és szerencsejáték-zseton is szerepel."

Hirdetés

A magyarországi Pizza Me-lánc múlt hét csütörtökön hirdette meg akcióját: pizzaszelettel vendégelik meg a Covid-19 ellen frissen oltott betérőket. A szabadon választott pizzaszeletért orvosi pecséttel ellátott oltási igazolás szükséges, valamint a személyi igazolvány bemutatása a visszaélések ellen.

Mára 22 Pizza Me elérhető Budapesten. A belvárosi helyszíneken kívül már két budai üzletet nyitottak, és külső kerületekben is jelen vannak, például a Soroksári úton vagy a Pólus Centernél. A fővároson kívül Budaörsön, Szegeden, Siófokon és Debrecenben működtetnek egységet. Itt láthatóak térképen, illetve felsorolásban a Pizza Me üzletei, melyek közül bármelyikben kérhető az ajándék pizzaszelet.

Fotó: Pizza Me

"A Pizza Me-nél hiszünk abban, hogy együtt át tudjuk vészelni a negyedik hullámot! Térj be hozzánk, ha mostanában kapsz Covid-elleni oltást, és vendégünk vagy egy szelet pizzára! Előzzük meg a bajt, hogy az ősz ne a járványról, hanem a jó programokról és az együtt töltött időről szóljon!"

Az akció időtartama:

- nyitvatartási időn belül, este 20 óráig,
- jövő hét keddig, szeptember 7-ig igénybe vehető.

A Pizza Me felhívása a Facebookon és Instagramon is olvasható.

Fotó: Pizza Me

Tovább olvasok:

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram