Annyira igazi, hogy egy ilyen tálca hús az utolsó cafatig fogy el az összes körettel együtt. A hús kívül szinte fekete, de nem égett, ropogós kéreggel, belül pedig rózsaszín, szaftos, füstös ízű, tehát nagyon nehezen lehet abbahagyni az evését.
A Befaló Bill csapata az Egyesült Államokban tanulta ki az igazi barbecue alapjait, 2014 eleje óta pedig itthon kezdtek el ennek a műfajnak élni.
A 2,5 tonnás monstrum, amiben a hűsokat készítik, folyamatosan 100 fok környékén mozog. Ezért van az, hogy egy oldalas 6-8, egy nagyobb darab hús (például comb) akár 20 órán át is sülhet.
Ez persze komoly szervezést igényel, itt nincs olyan, hogy gyorsan pótolnak egy húst vagy csak összedobnak valamit.
Reméljük, a 9. Street Food Show-ra rengeteg hússal készülnek, mert mi már nagyon várjuk.