Hirdetés
Hirdetés

Fesztiválon is lehet jó a BBQ

SZERZŐ: DiningGuide
2015. szeptember 10.
Bár a szóviccekből összerakott, összekacsintós nevektől mindig zavarba jövök, a Befaló Bill szerencsére sokkal komolyabb, mint amit elsőre feltételeznék róla. Igazi hús, igazi barbecue.
Hirdetés

Annyira igazi, hogy egy ilyen tálca hús az utolsó cafatig fogy el az összes körettel együtt. A hús kívül szinte fekete, de nem égett, ropogós kéreggel, belül pedig rózsaszín, szaftos, füstös ízű, tehát nagyon nehezen lehet abbahagyni az evését.
Befaló Bill
A Befaló Bill csapata az Egyesült Államokban tanulta ki az igazi barbecue alapjait, 2014 eleje óta pedig itthon kezdtek el ennek a műfajnak élni.
A 2,5 tonnás monstrum, amiben a hűsokat készítik, folyamatosan 100 fok környékén mozog. Ezért van az, hogy egy oldalas 6-8, egy nagyobb darab hús (például comb) akár 20 órán át is sülhet.
Befaló Bill
Ez persze komoly szervezést igényel, itt nincs olyan, hogy gyorsan pótolnak egy húst vagy csak összedobnak valamit.
Reméljük, a 9. Street Food Show-ra rengeteg hússal készülnek, mert mi már nagyon várjuk.

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram