Hirdetés
Hirdetés

Felárat fizettet az étterem, ha a vendég hülyeséget kérdez

SZERZŐ: DiningGuide
2020. január 25.
A magyar közéletben éppen ezen a héten derült ki (újra), hogy a negatív reklám is reklám. Így lehet ezzel vajon a Tom's Diner étterem is Denverben?
Hirdetés

Ahogyan az gyakran megesik, most is a közösségi hír- és képmegosztó oldal, a Reddit egy felhasználója töltötte fel a számla fotóját, és onnan kapta fel a világsajtó ezt a különös eljárást: 38 centet számol fel egy amerikai étterem a vendégektől érkező hülye kérdésekért.

A Tom's Diner egy klasszikus, földszintes retró amerikai diner Colorado állam fővárosában, 0-24 órás nyitvatartással, a műfajtól elvárható minden stílusjeggyel, a pult mellett bárszékekkel, az ablakok menti műbőrszékekkel, rántott csirkével, sült krumplival és sajttortával az étlapon. A tucatétterem azzal került be most a köztudatba, hogy az étlapon szereplő legolcsóbb köret a "hülye kérdések", amiért átszámolva kb. 115 forintot kérnek. Olyannyira elkérik, hogy fel is töltötték Redditre a számlát, ahol felszámoltak egy darabot belőle. (Íme, a számla.)

Hirdetés

Az étterem nem ezzel a tétellel szeretné megszedni magát, humornak szánták az étlapon, és azzal reagáltak a médiaérdeklődésre, hogy korábban 0 dollárért kínáltak ételt "semmi" címszó alatt azoknak, akik nem éhesek. Adódik a kérdés, hogy

mégis mi számít hülye kérdésnek, és azért pedig adnak-e netán kedvezményt, ha a felszolgáló bunkó udvariatlan?

Persze még mindig jobb ez a fajta csípkelődés a vendégek irányában, mint az alábbi hír tavalyról, ami ráadásul a szomszédos Ausztriában esett meg.

(Forrásaink voltak: 1, 2)

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram