Hirdetés
Hirdetés

Ezek miatt bosszankodunk egy étteremben

SZERZŐ: DiningGuide
2015. június 29.
A Világevő mai posztja  25 pontban foglalta össze a vendégek számára legidegesítőbb észrevételeket és tapasztalatokat egy étteremben, a Washington Post pedig pár napja közölt egy cikket hasonló témában egy tapasztalt felszolgáló szemszögéből. Pro és kontra.
Hirdetés

A Világevő 25-ös listája szépen összefoglalja a vendég érkezésétől a távozásig tartó időintervallumot, ami közben számtalan olyan buktató lehet, ami kellemetlenné teheti az étkezést - a túl barátságos, a túl merev pincértől a felkészültségen át a személyi higiéniáig a legvalószínűbb lehetőségeket.

fotó: flicker.com/asb48

fotó: flicker.com/asb48


A Washington Post cikkében hasonló felvetések mentén kérdezett egy 25 éves tapasztalattal rendelkező felszolgálót a szalvétahajtásról, arról, hogy hogyan érdemes profin kezelni a legbutább helyzeteket (miért rendel sört az, aki előre kijelenti, hogy gluténérzékeny), hogyan lehet türelemmel és szakértelemmel kezelni a vendéget, hogy az étkezés élmény lehessen. Mindkét bejegyzést nagyon ajánljuk, sokat tanulhat belőle mindkét oldal.
Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram