Hirdetés
Hirdetés

Ez nem a #mutimiteszel!

SZERZŐ: DiningGuide
2017. március 7.
A Modernist Cuisine csoport – amely tudósokból, kutatókból, séfekből áll, és elkötelezetten kutatja a gasztronómia fejlődésének és kiteljesedésének lehetőségeit – megint kitalált valami újat. Úttörő, a választott témában a teljességre törekvő könyveik többek között Nathan Myhrvoldnak, a csapat vezetőjének látványos fotóiról is híresek. Ezekből a fotókból rendeztek már kiállításokat az USA különböző városaiban, és legújabb […]
Hirdetés

A Modernist Cuisine csoport – amely tudósokból, kutatókból, séfekből áll, és elkötelezetten kutatja a gasztronómia fejlődésének és kiteljesedésének lehetőségeit – megint kitalált valami újat. Úttörő, a választott témában a teljességre törekvő könyveik többek között Nathan Myhrvoldnak, a csapat vezetőjének látványos fotóiról is híresek. Ezekből a fotókból rendeztek már kiállításokat az USA különböző városaiban, és legújabb projektjük is ehhez kapcsolódik: májusban tervezik megnyitni Las Vegasban, a Caesars Palace-ben az első galériát, ami egy fotósnak kizárólag az ételfotóit mutatja be.
“Úgy gondoljuk, hogy az étel nemcsak szép, de érdekes fotótéma is, annyira, hogy az ételfotók megállják a helyüket a falon bármelyik műalkotás mellett” – vallják a csapat tagjai.

Myhrvold természetesen nem a hagyományos módon közelíti meg a témát: gyakran szétszedi a konyhai eszközöket, és mikroszkópot is használ, hogy bemutassa az ételek “végtelenül vonzó és gyönyörű” világát.
A galériában a fotók limitált kiadású nagyításait meg lehet majd vásárolni, az árak várhatóan ezer dollár körül kezdődnek.
Fotók: modernistcuisine/Instagram
 
 

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram