Hirdetés
Hirdetés

Éttermekben is súlyos károkat okozott a vihar

SZERZŐ: DiningGuide
2015. augusztus 18.
A Lövőház utcai Nemo gyakorlatilag megsemmisült, a Fricska is eltolja a nyári szünet utáni nyitást, és az Olimpiát is elérte egy kisabb iszapáradás.
Hirdetés

A legsúlyosabb talán a Nemo helyzete, ahol a Facebookos tajékoztatásuk alapján minden elromlott, összetört, megromlott, tönkrement. Ha segítené őket, az alábbi posztban minden szükséges információt megtalál.

SUPPORT NEMO !Kedves Barátaink ! Sajnos a károk sokkal nagyobbak mint éjjel gondoltuk, ezekből sokat, de nem mindent...
Posted by NEMO Fish & Chips & Salad Bar on Tuesday, 18 August 2015

Hirdetés

A Fricska a nyári szünetet követően ma nyitott volna, de a beázás miatt bizonytalan ideig zárva tartanak.
Az Olimpiát sem kerülte el az iszonyatos mennyiségű víz, Ádám Csaba szerint voltak már nagy esők, amiket nem érzett meg az étterem, de most rengeteg iszap árasztotta el őket, ami még a hűtőket is megemelte.
Lizer István a Cech Intől azt mesélte, a falakból folyt a víz az asztalokra, elment az áram, a vendégek viszont jókedvűen söröztek tovább, nyilván nem akartak kimenni az özönvízbe. A Lázár utcai Cech In a beázás miatt zárva tart, a Lónyai utcai egység viszont zavartalanul üzemel.
A NU Bisztrót is elöntötte az ár, tart a kárfelmérés, az újranyitásról és a programok sorsáról a következő napokban adnak tájékoztatást Facebookon.
Kitartást mindenkinek, reméljük minél előbb sikerül újranyitni!

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram