Hirdetés
Hirdetés

Előbbre hozták az újranyitások utolsó fázisát Budapesten

SZERZŐ: DiningGuide
2020. május 27.
A május 18-ai teraszújranyitáshoz képest eredetileg két hétre, vagyis június 1-jére számított mindenki, a vidéki helyek mintájára.
Hirdetés

A mai bejelentés nyomán május 29-e, pénteken már nyithatnak a budapesti vendéglátóhelyek belterei is, a vidéken alkalmazott szabályok értelmében (a kapcsolódó cikkünkben írtunk erről).

Lassan már valóban visszaköltözik az élet az éttermekbe, bárokba, cukrászdákba, kocsmákba – kint és bent is. A látvány és talán a hangulat is más lesz, mint eddig, a maszkos felszolgálókkal és azon óvatos vendégekkel, akik az ott tartózkodásuk alatt is maszkot viselnek. Az eddig zsúfolt helyek ritkított asztalokkal és ülőhelyekkel nyithatnak újra, másfél méteres távolsággal a vendégek között.

A beköszöntött esős, borús idő valószínűleg némileg visszaveti a vendégek kedvét a helyek teljes visszafoglalására – vagy mégsem? Eldöntik a következő napok.

Nyitóképünkön a budapesti Menza Étterem enteriőrképe szerepel, az ő teraszuk május 19-e óta újra nyitva tart / Fotó: @Facebook Menza Étterem és Kávézó

Itt írtunk részletesen az éttermekben betartandó szabályok értelmezéséről:
Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram