Hirdetés
Hirdetés

Elhunyt az egyik legkiválóbb hazai burgeres, nyugodjon békében

SZERZŐ: DiningGuide
2022. március 2.
Váratlanul elhunyt a magyar burger szcéna egyik legjobbja, akinek hamburgeréért bárhová érdemes volt ellátogatni. Nyugodjon békében.
Hirdetés

Háda Imre neve és a Pesti Burger és Bár fogalom a magyar éttermi és burger világban.

Decemberben bizakodóan köszöntöttük együttműködését egy ferencvárosi étteremmel, és olvasóink figyelmébe ajánlottuk az ikonikus Pesti-burgereket a vendéghelyszínen: „Egyszeri pop-upnak gondoltuk elsőre, mert Nosztalgia estként hirdették meg december 4-én, de mint kiderült, egész decemberben fellelhető Háda Imre és a Pesti-burgerek a Tompa utcában, a Chili Bar & Foodban.

Némi útkeresés (a Millenáris Parkban) és hallgatás után ismét sercegnek a húspogácsák Háda Imre keze alatt, a hónap eleje óta a IX. kerületi Chili Bar & Foodban.

A Tompa utca nem ismeretlen Háda Imre számára, 2014-től itt működött éveken át a Pesti Burger & Bár, majd költözött át a Tűzoltó utcába. Háda Imre korábban klasszikus éttermi műfajban, a Batthány tér melletti Atakám étteremben szerzett magának nevet Nánási Lajos mellett, a burgerek melletti elköteleződés az Atakám után következett, és azóta is tart." A pandémia alatt feltűnt kiszállítással is.

A burgerrajongók egy emberként üdvözölték tavaly decemberben a Chili Bar & Foodban a Pesti-burgereket.

Háda Imre nélkül szegényebb lesz a hazai éttermi élet.

Részvétünket szeretnénk kifejezni társa, Noszlopy Edina és családja, szerettei felé.

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram