Hirdetés
Hirdetés

Együtt kutatja fel 2023 alternatív vendéglátóhelyeit a Dining Guide és a Wolt

SZERZŐ: Szász Eszter
2023. február 8.
A 2023-as Dining Guide Top100 Étteremkalauz egyik legfontosabb újítása lesz, hogy a korábbi évekhez képest jóval nagyobb hangsúlyt fektet majd az alternatív vendéglátóhelyekre, amelyek folyamatosan magas minőséget nyújtva a vendégek kedvenceivé váltak.
Hirdetés

Nemcsak a Dining Guide, hanem a Wolt számára is kiemelt jelentőségűek az alternatív éttermek, a két cég együttműködésének célja ezeknek a vendéglátóhelyeknek a láthatóvá tétele és népszerűsítése. 

A Dining Guide és a Wolt együttműködésének köszönhetően a Wolt applikációban külön kiemelést kapnak a Dining Guide által összeállított listák vendéglátóhelyei, köztük az Étteremkalauz Top100 lista éttermei és a legjobb alternatív éttermek is. 

Hirdetés

Az alternatív vendéglátóhelyek kategóriájába a kézműves pékségektől kezdve a nápolyi pizzériákig azok a helyek tartoznak, amelyek biztos pontot jelentenek vendégek számára, hiszen állandó, magas minőséget nyújtanak. Az Étteremkalauz tavalyi kiadásában 66 ilyen vendéglátóhely szerepelt alfabetikus sorrendben, pontszámok nélkül. Idén az Étteremkalauz szeretné ezeket a helyeket szeretné szélesebb körben megismertetni, a pandémia után és az energiaválság közepette így is segítve a szektort. 

“A helyi kereskedők és minőségi éttermek támogatása minden országban kiemelt célunk a Wolttal. Ezért is nagy öröm számunkra, hogy a Dining Guide csapatával együtt feltérképezhetjük és bemutathatjuk azokat a vendéglátóhelyeket, amelyek a rengeteg munkának köszönhetően a helyi közönség kedvenceivé váltak és így mások számára is jó példát jelenthetnek” - mondta Tajta Ákos, a Wolt regionális ügyvezető igazgatója. 

“A májusban megjelenő Dining Guide Top100 Étteremkalauz az eddiginél átfogóbban foglalkozik majd a minőségi kínálatot nyújtó alternatív vendéglátóhelyekkel, illetve a magasabb számú ajánlások mellett kategóriánként toplistákat is készítünk. A Wolt rendszerén belül elérhető vendéglátóhelyek adatlapján a Kalauz megjelenése után látható lesz a Dining Guide minősítése, közösen segítve ezzel a fogyasztók választását” - mondta Herczeg Zoltán, a Dining Guide felelős kiadója. 

Hirdetés

Az éttermi házhoz szállítás az elmúlt években óriási fejlődésen ment keresztül Magyarországon. A vásárlók ma már a magasabb, akár csúcskategóriás éttermekből is egyre szívesebben rendelnek. Ennek megfelelően a Wolt alkalmazásában a Dining Guide Étteremkalauz Top100 listáján szereplő top vendéglátóhelyek is külön kiemelést kapnak. 

“A Dining Guide Kalauzban való megjelenés egyértelmű garanciája a magas minőségnek, így büszkék vagyunk rá, hogy egyre több olyan vendéglátóhely szerepel a platformunkon, amelyet a Dining Guide is elismer a Top100 listán. Azáltal, hogy ezeket a helyeket külön kiemeljük a Dining Guide emblémájával, az éttermi kínálat böngészése közben még inkább segíthetjük a választásban azokat a felhasználóinkat, akik a magyar gasztronómia legelismertebb képviselőitől szeretnének otthonaikba rendelni” - tette hozzá Tajta Ákos. 

A Dining Guide-ról

A Diningguide.hu a hazai gasztronómia mértékadó magazinja, az online gasztromagazin piac legrégebb óta jelenlevő szereplője. A Dining Guide Top 100 Étteremkalauz hazánk leghitelesebb, szakmailag legelismertebb étteremajánló kiadványa. 

A Woltról

A Wolt egy helsinki székhelyű technológiai vállalat, amely egyszerűvé teszi az éttermek, élelmiszerboltok és egyéb helyi üzletek felfedezését és termékeik házhozszállítását. A Wolt küldetése, hogy a városokat a vásárlók, kereskedők és futárok számára egyaránt jobb hellyé tegye. A Wolt platformja három csoport között közvetít: a vásárlók bármit rendelhetnek, amire szükségük van, a kereskedők könnyebben el tudják elérni a vásárlókat és így növelni az eladásaikat, míg a futárok rugalmas munkavégzési lehetőséghez jutnak. Ennek érdekében a Wolt a helyi logisztikától kezdve a kiskereskedelmi szoftvereken át a pénzügyi megoldásokig számos technológiát fejleszt, valamint Wolt Market néven saját online élelmiszerüzleteket üzemeltet. A Woltot 2014-ben alapították, a céget 2022-ben vásárolta fel az amerikai DoorDash. A DoorDash ma 27 országban működik, ebből 23-ban a Wolt termékével és márkájával.

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram