Minden szentnek maga felé hajlik a keze, és az is igaz, hogy néha azok az ötletek szólnak a legnagyobbat, amelyekben semmi sincs túlgondolva, ezért legyünk elnézőek az erős jelzőkkel szemben. Mert amúgy egy végtelenül kedves ötletről van szó: a karamellás ostyát itt vastag csokoládékrém borítja belülről, ebbe töltik a cappuccinot vagy az espressot – a vendég igényei szerint. A csokiréteg jó vastag, és az ígéret szerint 10 percet kibír a forró itallal megtöltve, anélkül, hogy szétolvadna.
Dayne Levinard ausztrál barista ötlete világszerte egyre népszerűbb, és ha a valóságban nem is járja be a földkerekség összes kávézóját Brazíliától Norvégiáig, az biztos, hogy az Instagramon már most világhírűnek számít. Aztán persze ki-ki döntse el ízlése szerint, hogy csak az erőteljes social media hype miatt, vagy valóban ennyire újszerű a tölcséres kávé.