Hirdetés
Hirdetés

Egy konyhában jó ügyért az Olimpia, a Kollázs és a Bocuse-csapat coach

SZERZŐ: DiningGuide
2020. április 9.
Elismert fine dining séfek és a Bocuse d'Or-csapat coach-a főztek egy napon házias és szerethető ételeket a mentőszolgálat munkatársainak és a kórházi dolgozóknak.
Hirdetés

Győrffy Árpád (Kollázs Brasserie & Bar), Ádám Csaba és Mogyorósi Donát (Olimpia Vendéglő), Volenter István (magyar Bocuse d'Or-csapat coach) a fülükön a maszkokkal. Köszönet a munkájukért!

A Four Seasons szálló Kollázs éttermének séfje, Győrffy Árpád a palócleves előkészítése közben. Tavaly még ebben a szerepben mutattuk meg őt.

Mogyorósi Donát, az Olimpiába tavaly ősszel leigazolt séf úgyszintén.

Ádám Csaba és a rizsfelfújt. Ő a "hétköznapokon" ilyesmit főz.

Valamint az erdeigyümölcs-öntetet készítő Bocuse-versenyző veterán, Volenter István.

Az önkéntes főzésben résztvevő séfek teljes listája:

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram