Hirdetés
Hirdetés

„Egy hullámvasút lesz” – Életrajzi könyvet írt Vomberg Frigyes

2019. november 19.
Öt évtized, személyes és szakmai gondolatok, visszaemlékezések, 25 recept, gyönyörű képek. Az év egyik gasztrokönyv-meglepetését Vomberg Frigyes szállítja.
Hirdetés

Hangos csinnadratta és sajtótájékoztató megtartása nélkül fog megjelenni az év egyik igazán nagy érdeklődésre számot tartó gasztrokönyve: életrajzi könyvet jelentet meg Vomberg Frigyes.

Hogy honnan indít a könyv? „Kiváló az emlékezőtehetségem, már hároméves korom előttről vannak emlékeim, úgyhogy egészen kicsi koromtól indul a visszaemlékezés. Már évek óta beszéltek rá kollegáim-barátaim a könyv megírására, és idén azt mondtam, hogy csináljuk! Néha mélyre mennek a témák, olykor könnyedebbek, az egész egy hullámvasút” – avatott be Vomberg Frigyes néhány részletbe, bár a könyv címe ezidáig nem publikus.

Természetesen Frici-féle receptek nélkül sem maradnak az olvasók, így összesen 25 recept fogja kísérni a szakácsként, food stylistként, trénerként, előadóként, tanácsadóként és Bocuse d’Or coach-ként is működött szakember visszaemlékezését. Az ételek között találunk majd ínyenc fogásokat és mindenki által ismert és szeretett magyar klasszikusok korszerűsített változatait, a könyv készítésekor pedig nagy hangsúlyt helyeztek az igényes fotók megalkotására is. Vomberg Frigyes Gálos Viktor fotóssal mintegy két évtizeden át dolgozott szoros együttműködésben, nem is volt kérdés tehát, hogy kire bízza az ételfotózást.

A könyvben Szabó Edit működött közre író-szerkesztőként, Vető Gábor tördelő-szerkesztőként.
A kötet terjedelme: 160 oldal
Kiadó: magánkiadás
Megjelenés ideje: 2019 december első felében

A könyvet interneten lehet majd megrendelni, illetve egyes éttermekben is kapható lesz.

Olvasta már legfrissebb interjúnkat Vomberg Frigyessel?

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram