Hirdetés
Hirdetés

Egy hétig házhoz érkezik Bíró Lajos 

2024. június 6.
Ha a legendás séf, Bíró Lajos nem is fog az ajtókon kopogtatni, izgalmas fogásait házhoz lehet rendelni a Food Revolution prémium ételkiszállító oldalán június 10 és 14. között. Az együttműködés részleteiről Gáspár Gábor tulajdonossal beszélgettünk.
Hirdetés

A Food Revolution abból az elgondolásból született, hogy a hazai piacon is van igény a prémium alapanyagokból, gondosan készített, magas minőségben tálalt házhoz szállítható fogásokra – úgy, hogy az ételek közben egészségesek, a csomagolás pedig környezetbarát. 

„Amikor tavaly beszélgettünk, akkor 1500 regisztrált felhasználónk és napi 100-150 rendelésünk volt, ami azóta napi 1000 adag kiszállított ételre növekedett. Ezt nagyon jó megélni, hiszen a cég indításakor tudtuk, hogy ez egy jó ötlet, és fantasztikus látni, ahogyan kiteljesedik. A piac validálta a létjogosultságát, látható, hogy az embereknek igényük és szükségük van a minőségi étkezésre a hétköznapokban” – részletezte Gáspár Gábor, a Food Revolution alapító-tulajdonosa. 

A megrendelések száma mellett a csapat is folyamatosan bővül, jelenleg már 12 szakáccsal dolgoznak együtt, emellett szeretnének minél több tematikus hetet vagy együttműködést is elindítani. Június 10 és 14. között például a Dining Guide életműdíját is elnyert Bíró Lajos fogásai kerülnek a kínálatba, többek között olyan ételek közül lehet majd válogatni, mint a Fordított lecsó, Vietnámi hortobágyi palacsinta vagy Bíró Lajos pho levese. „Az egész cégünk célja, hogy prémium minőséget szolgáltassunk, közben pedig egészséges, finom és esztétikusan tálalt ételeket szállítsunk ki a megrendelőinknek. Tavaly tartottunk egy Jókuti-hetet, amelyre Jókuti András hozott nekünk öt olyan receptet, amelyeket az elmúlt évekből izgalmasnak tartott. Nagyon nagy sikere volt ennek a tematikus hétnek, a visszajelzésekből hamar kiderült, hogy fokozottan van érdeklődés ezekre. Ezt követően kezdtünk el arról ötletelni, hogy kik azok az emberek, akikkel szívesen együttműködnénk, és azt a színvonalat képviselik, amit mi magunk is. Így jött a képbe Bíró Lajos, aki egy megkerülhetetlen karaktere a hazai gasztronómiának.” 

A Food Revolution mákos tésztája

A népszerű séf által megálmodott és elkészített fogások limitált mennyiségben lesznek elérhetőek, ami napi 100 adagot jelent, így érdemes időben lecsapni a lehetőségre. Az előrendelés június 6-án 12 órakor kezdődik a Food Revolution oldalán, a kiszállítás június 10-én indul. 

„Minden szempontból nagyon sokat fejlődtünk, beálltak a folyamataink, nemcsak a csapatunk bővül, de szeptemberben egy sokkal nagyobb konyhába fogunk költözni. A filozófiánk viszont mit sem változott az indulás óta: továbbra is a legmagasabb minőségű ételeket szállítjuk házhoz, a fine bistro vonalat követve. A kínálatot az elmúlt egy évben fermentált italokkal is kiegészítettük, mint például a kombucha vagy az epres vízikefír, a desszertjeinket is elérhetőek minden mentes változatban, illetve számos vegetáriánus és vegán opcióval is készülünk folyamatosan. Nagyon örülünk, hogy vannak a hazai gasztronómiában a kezdeményezésünkre nyitott szakemberek, akikkel közösen dolgozhatunk, bízunk a Bíró Lajossal való együttműködés sikerében is” – tette hozzá Gáspár Gábor.  

Tovább olvasok:

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram