Hirdetés
Hirdetés

Egy férfi, ha lakberendez: Whiskey Cartel

SZERZŐ: DiningGuide
2017. november 17.
A tervezők nem tűnnek csúcsprofiknak, de elkötelezettségük a whiskey iránt kétségbevonhatatlan. Az Egyesült Államok-ben Michiganben állt rá egy dolgos kezű csapat, hogy pub feelinget varázsoljanak az otthonokba. Pontosabban inkább agglegényotthonokba? Bár el tudjuk képzelni, hogy van az a szerelmes (netán viszkikedvelő) nő, aki efféle lakberendezési tárggyal szeretne kedveskedni élete párjának, azért ezek elég western hangulatú […]
Hirdetés

A tervezők nem tűnnek csúcsprofiknak, de elkötelezettségük a whiskey iránt kétségbevonhatatlan.
Az Egyesült Államok-ben Michiganben állt rá egy dolgos kezű csapat, hogy pub feelinget varázsoljanak az otthonokba. Pontosabban inkább agglegényotthonokba?
Bár el tudjuk képzelni, hogy van az a szerelmes (netán viszkikedvelő) nő, aki efféle lakberendezési tárggyal szeretne kedveskedni élete párjának, azért ezek elég western hangulatú lakásdíszek.
Az amerikai whiskey-k készítése a skót whiskyk, azaz a scotch-ok készítési módjában gyökerezik, de az évszázadok alatt ma már külön iskolát képviselnek. Egyik jellemzőjük a belülről elszenesített tölgyfahordók használata. A Whiskey Cartel csapatának az egyik fő ihletője is a hordó.

Az ajtók mögött egy darts tábla

Nem éppen a legkifnomultabb darabok, de vannak közöttük ötletesek. A független dizájnereknek bemutatkozási és kereskedelmi lehetőséget biztosító Etsynek köszönhetően a whiskey ihlette tárgyak az egész világon elérhetőek.
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram