Hirdetés
Hirdetés

Ecetes jó... Shrubok, mikor jöttök végre divatba itthon is?

SZERZŐ: DiningGuide
2018. június 19.
Mostanában, amikor már nem csak a legelszántabb egészségtudatosak szent harca a cukorcsökkentés, hanem népegészségügyi szinten téma és megoldandó probléma az elszabadult cukorfogyasztás visszafogása, eszünkbe jutott egy trend, aminek hozzánk kevésbé sikerült begyűrűznie. A shrub névre hallgató italokra gondolunk.
Hirdetés

@Aquashard Twitter


Így születhetett meg Manhattenben a gránátalmaléből, Cabernet ecetből és sherryből készített koktél, vagy az almaecetből, fekete rumból, gyömbérből, melaszból és almaborból álló keverék. De egy baristaversenyen készítettek egy Coffee Shrub Spritzer nevű koktélt is, ami balzsamecetet kevert presszókávéval és egy kis agavésziruppal, állítólag nagy sikerrel.

@Manningcanning Twitter


Lassan talán egyre nagyobb lesz a tábora azoknak, akik szerint nem kell a sok cukortól a szánknak is összeragadnia "üdítés" gyanánt, és rákapunk az izgalmas, más ízvilágokba kalauzoló üdítőkre is. Hiszen így teljes az ízek palettája, ha sokfélét keresünk, kóstolunk.
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram