Hirdetés
Hirdetés

Eat, Pay, Love – Csütörtökön vacsorázzon a Bátor Táborért!

SZERZŐ: Lami Juli
2017. november 22.
A Hálaadás hetét valahogy eluralta a Black Friday-jel kapcsolatos akciók hada, nekünk azonban van egy jobb ötletünk. Csütörtökön vacsorázzon a Costes Downtownban, a Jamie's Italianben, az ApaCukában vagy a The Big Fish-ben, mert ezek az éttermek november 23-i bevételük 10%-át a Bátor Tábornak adják.
Hirdetés

A Bátor Tábor 2001 óta szervez terápiás táborokat súlyosan beteg gyerekeknek, családtagjaiknak, valamint olyan családok számára is, akik betegségben elvesztették a gyereküket. A tábor évente 1000 táborozót fogad, és felejthetetlen élményt ad számukra. Visszavezeti a beteg gyerekeket a gondtalan gyerekkorba, megerősíti őket, és gondoskodik róla, hogy olyan élményben legyen részük, amelyben a betegség nem kaphat főszerepet. A tábor ingyenes, az Alapítvány adományokból tartja fenn magát. Az Eat, Pay, Love akcióban a vendégek észrevétlenül segíthetnek, hiszen számukra nem jár plusz költséggel az adakozás, de maguk is hozzájárulhatnak a kampány sikeréhez, ha duplán fogyasztanak.
 

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram