Hirdetés
Hirdetés

Dominique Crenn a világ legjobb női séfje

SZERZŐ: DiningGuide
2016. április 27.
Közeleg a világ egyik legfontosabb (?), de mindenképpen legjobban megszervezett és marketing szempontból is hatásos gasztro eseménye, a többek mellett S.Pellegrino szponzorálta „Világ Legjobb 50 Étterme (Ami Valójában 100)” gála.
Hirdetés

Ahogy az már lenni szokott, a hangulat fokozása érdekében (is), a szervezők a ceremónia előtti hetekben elkezdik csöpögtetni a különdíjasok névsorát. Ma elsőként fény derült arra, hogy Nadia Santini (2013), Helena Rizzo (2014) és Héléne Darroze után ki caplathat majd férfiak gyűrűjében a pulpitus mögé immár nem Londonban, hanem a 15. gálának helyet biztosító New York-i Ciprianiban.

Crenn egyik alapanyaga, a karja és ő maga fotó: facebook.com/dominique.crenn

Crenn egyik alapanyaga, a karja és ő maga fotó: facebook.com/dominique.crenn


A címben már elárultuk, úgyhogy aki eddig a körmeit rágta, az tévedett. Dominique Crennről pont nemrég írtunk oly művészien, mint maga az Ikarusban nemrég "vendégfellépett" hölgy. Nem ismételnénk magunkat, linkeljük, már csak azért is, mert ott egy szép videót is láthatunk, hogy miért is művész az egyébként elég tökös Creen.
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram