Hirdetés
Hirdetés

Dining Guide tortakörkép: 9 tagú zsűrit kértünk fel az értékelésre

SZERZŐ: DiningGuide
2019. június 6.
Kóstoltunk, teszteltünk, pontoztunk. A napokban indul a cikksorozat, amelyben bemutatjuk a tesztelt tortákat, és megosztjuk olvasóinkkal a zsűri véleményét, gondolatait is – amellyel nem titkolt szándékunk egy kis kitekintést is nyújtani a nagy magyar cukrászdai helyzetről.
Hirdetés

A 2018-as Volkswagen-Dining Guide Étteremkalauzban értékeltük először Magyarország cukrászdáit, az idei kalauzban pedig úgyszintén szerepelt cukrászda szekció. E tesztelések eredményeit vettük alapul: 13 cukrászdát választottunk ki az ország legjobbjai közül – fővárosiakat és vidékieket egyaránt –, amelyek szabadon választott és a tesztelésre beküldött tortáit egy 9 tagú zsűrivel értékeltettük.

Hamarosan közöljük a kóstolások eredményeit, addig is előzetes kedvcsinálóként közöljük a zsűri névsorát:

Mihályi László (Mihályi Patisserie)
Kolonics Zoltán (Málna – The Pastry Shop)
Szulló Szabina (Stand, Stand25)
Lovász Zsolt (Textúra pastry-chef)
Szabadfi Szabolcs (Panificio il Basilico)
Rosenstein Tímea (Rosenstein Vendéglő)
Kovács Kristóf (Déryné Bisztró, tulajdonos)
Barna Ádám (St. Andrea Étterem és St. Andrea Skybar séf)
Herczeg Zoltán (a Dining Guide felelős kiadója)

A képen szereplő torta illusztráció.

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram