Hirdetés
Hirdetés

A volt Michelin-igazgató a Dining Guide tesztelői munkáról mesélt

SZERZŐ: DiningGuide
2020. február 20.
Arcok, gondolatok és a Dining Guide hitvallás az étteremtesztelések mögött.
Hirdetés

A videósorozatban szeretnénk egy betekintést nyújtani a Volkswagen-Dining Guide TOP100 Étteremkalauz készítésének kulisszatitkaiba. Beszélt a munkánkról a Dining Guide felelős kiadója, Herczeg Zoltán, valamint Fausto Arrighi, aki közel 40 évet töltött a Michelin Guide kötelékében, idén pedig őt bíztuk meg az étteremkalauz főtesztelői munkájával. Az olaszországi Michelin-kalauz igazgatójaként nyugdíjba vonult szakember mesél az ő tesztelői szempontjairól, valamint megszólalnak olyan magyar topséfek, mint Sárközi Ákos (Borkonyha, Textúra), Nyíri Szása (Arany Kaviár, Moszkva Tér) és Széll Tamás (STAND, Stand25). Tartsanak velünk!

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram