Hirdetés
Hirdetés

Cukrászrajzás

SZERZŐ: csp
2013. június 25.
Szigetmonostoron működik a Cake Shop. Péntektől Budapesten is lesz egy egység, jó munkatársakkal, akik egy részét vasárnap találta meg a Sallay Fanni vezette cukrászda. Cukrászcasting zajlott sok kitűnő desszerttel a Kőleves kertben.
Hirdetés

Szigetmonostoron működik a Cake Shop. Péntektől Budapesten is lesz egy egység, jó munkatársakkal, akik egy részét vasárnap találta meg a Sallay Fanni vezette cukrászda. Cukrászcasting zajlott sok kitűnő desszerttel a Kőleves kertben.A szigetmonostori Cake Shop szép hely, jó hely, ugyan kicsit bújócskázik (vagy csak mi voltunk eddig vakok?!), fák közé rejtőzik, víz mossa a portáját, mintha leszegné a tekintetét vagy csak szép csendesen végezné dolgát és szelíd magabiztossággal gondolná, hogy a minőség úgyis megtalálja útját. Mert hát, amit ott produkálnak...(írnánk ide sok-sok jelzőt, de akkor kiesnénk a tárgyilagosság már-már fojtogató kategóriájából, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy): jó.
Ahogy a Kisvakond is megmártózott a nagyvárosban, vagy mondjuk a Zazzi-hölgyek bejöttek, úgy a Cake Shop is erre készül. És ha már főváros, akkor oda kell jönni, ahol a szív dobog, a József Attila utcába. Végül is, itt is van Duna, meg fák is, csak picit talán jobb a rálátás. "Meg vagy, ne bújj a bokorba." Voltak már a 12-es szám alatt autójaguárok, meg szórták az éterbe az igét. Minőségről és kifinomultságról szólt mindegyik. Hát most péntektől dizájncukrászda lesz. Nem kevésbé figyelemreméltó.
Múlt hét vasárnapig még hiányzott valami, pontosabban, valakik. Pár munkatárs. Jó munkatárs, szép munkatárs, de legfőképp olyasvalakik, akiknek a szemében tényleg lobog a tűz és akiknek eljár a keze. Sallay Fanni, a Cake Shop Jeanne d'Arc lelkületű vezetője legfőképp ezeket kereste a Kőleves kertben megtartott első hazai cukrászcastingon, ahol a műfajnak megfelelően a zsűri elé járultak a jelöltek, a hazai gasztroszíntér Robert Downey Jr.-ja szóra bírt és közben asztalra kerültek a művek. Mert hát hozni is kellett valami előresütöttet.
Ők mindenképp a Cake Shop közelében maradnak:
 

 

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram