Hirdetés
Hirdetés

Cukrászdája nyílt az Á la Maison-nek

SZERZŐ: DiningGuide
2016. augusztus 17.
  A kisebb üzlet, ahol eredetileg megnyitotta kapuit az Á la Maison, és ahonnan átköltözött az utca túloldalára, nem üres többé. Hétfőn ugyanis tovább bővült a népszerű francia hely kínálata, és megnyitott a cukrászda, az Á la Maison Petit.
Hirdetés

Ahogy azt a tulajdonosok elmondták, mindez számukra egy percig sem volt kérdés, hiszen imádják az édességeket. A cukrász, Fábián Péter, aki a Spoon hajón, a Centrál Kávéházban és a Gerbeaud-ban is dolgozott, ezúttal természetesen francia süteményeket gyárt a Puratos termékcsaládból. Hogy miket? A jól ismert finom francia falatok mellett a legújabb trendeket, churroz-t fagylattal, corissant-okat házi krémekkel és friss gyümölcsökkel a tetejükön, nutellás-fagyis brióst, vagy amerikai fánkokat különleges töltelékekkel – na jó, ezt majd csak a jövő héttől.
De nem hiányozhatnak a választékból a saját készítésű sós és édes csigák, egg waffle-k, quich-ek, szendvicsek, torták és persze a csavaros fagylalt sem. Sőt hamarosan útjukra indulnak a paleo finomságok is, az arra éhezőknek.

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram