Hirdetés

A Michelin-kalauzt nem éppen a szuperszónikus közösségi média-jelenlétéért kedveljük, valljuk be. Itt, Európában még mindig az ő értékelőrendszerük jelenti a csúcsgasztronómia világában a legfőbb hivatkozási alapot, de az biztos, hogy a hirtelen támadt, óriási követőtáborral rendelkező influenszerek világában ők ismeretlenek. Vagy mégsem? A Michelin Guide nemrég ünnepelte az egymilliomodik követőjét, és ezt a tényt több 3 csillagos étterem is saját fogással köszöntötte.

Hirdetés

A 3 csillagos párizsi Guy Savoy cukrászséfe egy, a csillagaikhoz méltó desszertet álmodott. (A Michelin-kalauzban itt található!)

Az Ann-Sophie Pic birodalmát erősítő valence-i Maison Pic nem a három csillagra reflektált, hanem az egymilliós számra. (A Michelin-kalauzban itt található!)

A hongkongi 2 csillagos Ruy Gin fánkszerű, de egész biztoasan nem fánk édessége. (A Michelin-kalauzban itt található!)

A shanghai-i egycsillagos Taian Table előétellel köszöntötte a Michelint. (A Michelin-kalauzban itt található!)

A jelenleg borzalmas pusztítást megélő Kaliforniában, Napa-völgyben működik a híres 3 csillagos The French Laundry, akik ezzel az epres szépséggel jelentkeztek be. (A Michelin-kalauzban itt található!)

És egy utolsó körre vissza Franciaországba, a Michelin Guide hazájába. Christophe Bacquié 3 csillagos éttermében járunk, aki az aioli köré rendezte Michelin-inspirációját. (A Michelin-kalauzban itt található!)

 

FACEBOOK TWITTER GOOGLE PLUS
Tovább olvasok