Hirdetés
Hirdetés

Csatlakozzon nyereményjátékunkhoz — a BMW-vel és az ország legjobb éttermeivel a főszerepben!

SZERZŐ: diningguide
2021. január 27.
Elindult a Dining Guide és a BMW közös kezdeményezése, az Á la carte & Home, mely a legjobb magyar éttermek házhoz szállítását és elviteles kínálatát népszerűsíti. Szorosan kapcsolódik hozzá nyereményjátékunk is, értékes tárgyi és élménynyereményekkel. Nyerje meg az exkluzív BMW Lifestlye ajándékok vagy a kétfős házhoz szállított vacsorák egyikét az ország iránymutató étteremeitől. Hét sorsolás, számos klassz nyeremény vár Önökre. Az aktuális élményekről és tárgyi nyereményekről folyamatosan tájékoztatjuk olvasóinkat. Érdemes lesz velünk tartani!
Hirdetés

A játékban való részvételhez nem kell kérdésekre válaszolni, csupán néhány pillanatot vesz igénybe a regisztráció. Ráadásul elég egyetlenegyszer feliratkozni, ez pedig mind a 7 sorsolásra belépőt jelent. Vagyis hétszeres esélyt, az éttermi ajándékutalványokra / elviteles és kiszállítós menüsorokra, a BMW exkluzív ajándékaira és az egyhetes luxuskategóriás BMW-tesztvezetésre, melyet az utolsó héten sorsolunk ki a résztvevők között (ennek értelmében minden feliratkozó részt vesz a legutolsó heti fődíj sorsolásán is)!

⁕⁕⁕

CSATLAKOZOM A NYEREMÉNYJÁTÉKHOZ!

⁕⁕⁕

 • belépés egy olyan klubba, ami garantálja, hogy időről időre a legizgalmasabb, legszínesebb gasztronómiai tartalmakat szállítja az olvasóknak hírlevél formájában a Dining Guide online magazinból;
 • tájékoztatjuk az Á la carte & Home listájában szereplő éttermek aktuális, extra ajánlatairól;
 • A BMW tárgyi nyeremények mellett hét alkalommal otthoni éttermi élményeket is kisorsolunk. Szeretnénk, hogy a gasztronómiára fogékony, érdeklődő olvasóink megismerjék azokat a vendéglátókat, akikkel évek óta szívesen működünk együtt. Vagy ha már kedvenceik között tudják az éttermeket, tovább fűzzék a közös történetüket.
 • hétszeres esély a BMW és a Dining Guide Á la carte & Home közös játékán

Kedvenc éttermeink, akik velünk tartanak a játékban és otthoni Á la carte & Home élményt ajánlottak fel a feliratkozóknak*
 • Stand25 Bisztró — hétvégi menü 2 főre, 19 500 forint értékben (felhasználható február első illetve második hétvégéjén)
 • MoszkvaTér Bisztró — orosz asztal 2 főre (felhasználható 1 hónapig)
 • Párisi Passage Café & Brasserie — ajándékutalvány, 20 000 forint értékben (felhasználható fél évig)
 • Pasztell Restaurant — 3-fogásos menüsor (előétel+főétel+desszert) 2 főre, 20 000 forint értékben (felhasználható 1 hónapig)
 • Rosenstein Vendéglő — Pészah menü 2 főre (felhasználható 1 hónapig)
 • Padrón — 7 tapasból és egy desszertből álló Padron tapassor 2 főre (felhasználható 1 hónapig)
 • Buja Disznó(k) — Buja Disznó(k) lakoma pezsgővel 2 főre (felhasználható fél évig)
 • Textúra Étterem — három fogásos menüsor (előétel+főétel+desszert) 2 főre (felhasználható 1 hónapig)
* A játékban résztvevők vállalják, hogy az éttermek által felajánlott házhoz szállítással teljesített nyereményeket Budapesten belülre kérik vagy  helyszínen, az éttermekben veszik át. A nyereményekről az adott éttermekkel kell egyeztetni. 

Sok szerencsét kívánunk!

Az első sorsolást február 1-jén tartjuk, a további hat sorsolásról folyamatos tájékoztatást nyújtunk a Dining Guide weboldalán és Facebook oldalán.

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram