Hirdetés
Hirdetés

Costes-élmény baráti árakon! A Lupán főz Rácz Jenő, Sárközi Ákos és a Costes executive-chefje is

SZERZŐ: DiningGuide
2020. június 17.
Ha a Covidnak van pozitív hozománya, ez mindenképp az.
Hirdetés

Ha valakit eddig esetleg visszatartott volna a Costes elegáns világa és árszabása, idén nyáron a Lupa Beach-en találkozhat a gasztronómia nagy neveivel és a Ráday utcai étterem csapattagjaival.

A tóparti helyszín nyilván nem a cloche-ok és ezüst étkészletek világa, de a tematikus estek alkalmával csillagos séfek fognak főzni a szabadtéri helyszínhez illő stílusban.

Keddenként Rácz Jenő, hétfőnként hazai nagy nevek főznek

Jövő héttől keddenként vízparti vacsora partit szerveznek Rácz Jenővel. Június 23-tól három kedd este alkalmával villantja meg, ő hogyan értelmezi a beach food fogalmát. Az Ázsiában Michelin-csillagot szerzett séf a tervek szerint ősszel nyitja meg Pest belvárosában a Rumourt, új színt hozva a jelenleg rendkívül nehéz helyzetben lévő magyar fine dining szcénába.

A hétfői sorozatot június 22-én Sárközi Ákos nyitja, a Michelin-csillagos Borkonyha és a Textúra éttermek séfje villantja meg a lazább oldalát. Június 29-én, hétfőn a Costes-csoport executive-chefje, Miguel Rocha Vieira mutatja meg a Lupára szánt menüjét. Július 20-án, hétfőn a magyar-ázsiai fúziókról ismert Huszár Krisztián lesz a Lupa vendégséfje. Július 27-e, hétfőn Mede Ádám, a Laurel Étterem konyhafőnöke, a Dining Guide 2020-as Év Ifjú Séftehetsége-díjazottja főz a maga stílusában, a tóparti helyszínre hangolva.

Infók:
  • Tudnivaló az éttermekbe látogató (nem strandolóknak): a Lupa-Beach területére minden este 19 órától ingyenes a belépés.
  • Rácz Jenő háromfogásos vacsoráin is 9900 forint lesz az ételek ára.
  • Nyáron három alkalommal (szerdán) a Fonogram-díjas Rakonczai Imre zongorázik a Costes Beach Clubban. Ezekre az estékre a Costes cégcsoport szakmai vezetője (Miguel Rocha Vieira) által összeállított menüből választhatnak vacsorát a vendégek. Rakonczai Imre estjein 15.000 forint lesz a vacsora ára.
  • Minden csütörtökön mediterrán est a vendégek előtt készülő óriás paellával és sangriával.
  • Minden pénteken a szabad ég alatt, tűzön, bográcsban vagy nyárson sülnek az ételek.
  • Szombatonként egy 24 négyzetméteres óriáskivetítőn klasszikus némafilmeket vetítenek, valamint grill ételekkel és ajándék popcornnal is bővítik a kínálatot.
  • Vasárnaponként 18 órától egyet fizet kettőt kap koktélakcióval és sunset DJ programmal várják a közönséget.

Idén tehát tovább erősít a Lupa-tói komplexum gasztrofronton, a Costes Beach Club tematikus estjei minden bizonnyal megérnek egy budakalászi kitérőt!

További információk a vacsoraestekről a weboldalon és a Facebook-oldalon!

Olvasta korábbi cikkünket a témában?

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram