Hirdetés
Hirdetés

A budapesti Nobu bécsi kiruccanása

SZERZŐ: DiningGuide
2017. március 13.
Kulináris crossover Bécsben: a budapesti Nobu csapata az osztrák fővárosban mutatja be perui-japán fúziós konyháját. Tíz napig üzemelő pop-up éttermet nyitott a NobuBécsben, a Bristol Hotel lounge bárjában. Á la carte ételsorral és vacsoramenükkel várja a vendégeket a budapesti Nobu csapata Schreiner Gábor konyhafőnök irányításával. Nobuyuki Matsuhisa sztárséf perui-japán fúziós konyhája 2010-ben érkezett Budapestre. A […]
Hirdetés

Kulináris crossover Bécsben: a budapesti Nobu csapata az osztrák fővárosban mutatja be perui-japán fúziós konyháját.
Tíz napig üzemelő pop-up éttermet nyitott a NobuBécsben, a Bristol Hotel lounge bárjában. Á la carte ételsorral és vacsoramenükkel várja a vendégeket a budapesti Nobu csapata Schreiner Gábor konyhafőnök irányításával.
Nobuyuki Matsuhisa sztárséf perui-japán fúziós konyhája 2010-ben érkezett Budapestre. A Nobu étteremlánc egész Közép-Kelet-Európában csak Budapesten és Moszkvában van jelen.
A bécsi szállodában most olyan ismert Nobu-fogásokat kóstolhatnak a vendégek, mint a yellowtail hallal és jalapeño paprikával készült sashimi, Wagyu marhasteak perui anticucho szósszal vagy alaszkai fekete tőkehalfilé yuzus miso mártással.
A Nobu pop-up étterme március 9-én nyitott, és március 18-ig látogatható.

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram