Hirdetés
Hirdetés

Bisztrót nyit a Bamba Marha Burger csapata az Andrássy úton

SZERZŐ: DiningGuide
2019. október 30.
Új terepen méretteti meg magát a Bamba Marha tulajdonosi köre: két hét múlva Hoppá néven bisztrót nyitnak az Andrássy úton, a volt Puli Étterem helyén.
Hirdetés
Még zajlanak az átalakítások, annyi azonban tudható, hogy a Puli Étterem helyén nyitnak éttermet a Bamba Marhások. Nem mennek messzire az Andrássy úti Bamba Marha Burger Bartól, amelyen kívül egyébként még négy helyen osztják a burgereket (a Deák téren, az Október 6. utcában, a Rákóczi út legelején és a Haris közben, vagyis az V. és VII. kerületekben).
Az irány nemzetközi konyha lesz franciás beütésekkel, a konyhafőnöki pozíción a bisztrókonyhában járatos Takáts Dánielt találjuk, aki korábban Zeller Bisztróban dolgozott. Az üzletvezető Vas István, aki korábban a Borbíróságot erősítette. Az ételképek alapján a bisztrókonyha egy kifinomultabb verziójára számíthatunk. Lássuk, mit hoznak ki az új koncepcióból, a remek lokációból és persze magukból a Bamba Marhások!

Hoppá Bisztró

Cím: Budapest, VI. kerület, Andrássy út 34.

Az étterem várható nyitása: 2019. november 12.

Olvassa el interjúnkat az egyik tulajdonossal, Jancsa Janival!

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram