Hirdetés
Hirdetés

Bezárt a Sophie&Ben, folytatás várható

SZERZŐ: diningguide
2018. május 2.
A méltán kedvelt belvárosi burgerező, a Sophie & Ben vasárnap tartott nyitva utoljára a Gozsdu Udvarral szembeni Káldy Gyula utcában. Amíg nem találnak új üzlethelyiséget, Pesthidegkúton, a Sophie & Ben Gardenben vigasztalódhatunk egy-egy emberes burger társaságában.
Hirdetés

A hírek szerint egy extrém bérleti díj-emelés következtében döntött úgy a vezetőség, hogy ezen feltételekkel nem kívánja tovább bérbe venni az üzlethelyiséget. Hirtelen lezárása ez a négyéves működésüknek. Öröm az ürömben, hogy szó sincs arról, hogy tönkrement volna az étterem, egyszerűen csak átmenetileg nincs hol üzemelniük.
A Sophie & Ben Gardent mindez nem érinti. A zöldövezeti, hangulatos, lampionos kerthelyiséggel váró étterem pont egy évvel ezelőtt nyitott, és lett azóta a környék kedvence. Az eddig a bulinegyedben működő, eredeti Sophie & Ben étteremnek, ha minden igaz, új helyiséget keresnek a tulajdonosok.

A város egyik legjobb bucijai és burgerépítményei megérdemlik az új helyet!


Képek forrása: Sophie & Ben Facebook

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram