A nyitóképen a Szuterén Gasztrotér húsvéti finomságai szerepelnek
Házi vajas kalácstól a kacsamájon át az Omaha Angus steakig a Stand25-től
A Stand25-re bizton számíthatunk a nagy ünnepeken. Ők kínálják a legszínesebb menüt a válogatásunkban, a húsvéti hagyományokhoz kapcsolódó és azoktól elrugaszkodó ételekkel. Három külön kategóriában ajánlják a fogásokat: fogyasztásra kész ajánlatuk otthoni pluszmunkát nem igényel. Kínálnak kisebb előkészületet vagy melegítést igénylő ételeket; a harmadik opció pedig a sütés-főzést igénylő, haladóbb és/vagy kalandvágyóbb vendégeknek szóló ajánlatuk. Ezen ételek, a szuvidált kacsamell, az Omaha Angus steak és a Label Rouge minősítésű skót lazacfilé elkészítéséhez valamennyi összetevőt és leírást is biztosít az étterem.
Ár: 2500-19.900 Ft-ig
Hideg klasszikusok és báránycsülök: Pasarét Bisztró
Az étterem egy valódi törzshely Budán, legyen szó reggeliről vagy éppen éjszakába nyúló koccintásokról. A házias ízeket kozmopolita kitekintéssel ötvöző, őszinte konyhának láthatóan jól állnak a húsvéti ételek. Elviteles fogásaik között szerepel főzött, kötözött sonka tormakrémmel, kaszinótojás, francia saláta, tojáskrém, illetve rozmaringos báránycsülök tepsis burgonyával, amit mindenki, otthon tud frissen készre sütni.
Ár: önállóan összeállítható választék
A lakásétterem, amely minden ünnepen kitesz magáért: Szuterén Gasztrotér
A lakásétterem, amelyre minden ünnepen számíthatunk, ha elvihető ínyencségekről van szó. Nincs ez másképp most sem, a húsvétra rendelhető gourmet pakkuk finomságai kis üvegekben érkeznek hozzánk. Füstöltsonka-krém, fermentált torma, curry-s kapribogyós juhtúrókrém, rozmaringos fehérbabkrém, medvehagymapesztó, bárányfasírt és kalács, amire számíthatunk, de ez csak a bemelegítés a tojáslikőrös fehércsokikrém és a mákos-marcipános aszalt szilvás sütemény előtt, amit egy üveg borral fojthatunk le.
Szállítás Budapesten: 2022.04.16-án, szombaton délelőtt (szállítási díj: 1500 Ft)
Személyes átvétel: 2022.04.15. és 04.16.
Rendelés: a Facebook oldalukon vagy [email protected]
+Limitált húsvéti menü (nem otthonra): Spago by Wolfgang Puck
A világhírű séf nevével jelzett vendéglátóhely megnyitása a tavalyi év legnagyobb presztízsű étteremnyitása volt itthon. A Matild Palace luxusszálloda nyújt otthont az étteremnek: a Spago étteremláncnak ez az egysége magyar séffel az élén a hazai közönséget szólítja meg. Húsvéti kosár helyett teljes ültetett étkezési élményt kínálnak, amely kizárólag április 17-én 12:00 és 15:00 között lesz elérhető. Ha fokozni kívánjuk az élményt, választhatjuk a két órán át korlátlan mennyiségben fogyasztható Le Colture prosecco-t tartalmazó ajánlatukat is.
Ár: 25.000 Ft (+ korlátlan Le Colture prosecco 15.000 Ft)
Foglalás és teljes menü: itt vagy [email protected]
++Hú!SVÉT Palkonyán
A húsvéti ünnepek után egy héttel, április 22-23-án invitálnak minket a Hú!SVÉT eseményére Palkonyára a SVÉT tagjai. Az immár hagyományosnak tekinthető rendezvényen idén ültetett vacsorán és részt vehetnek a vendégek. A két nap alatt válogatott vendégséfek érkeznek a Palkonyára, és különleges műsorral is készülnek a szervezők. A Palkonyha mellett olyan vendéglátóhelyek prezentálják majd magukat, mint a Kistücsök Étterem, Szabi a pék, az Almalomb, a Gusto 13, a Macok bisztró és friss SVÉT tagként a Villa Kabala.
Ár: Exkluzív ültetett vacsora: 35.990 Ft, Kóstoló jegy: 9.900 Ft
A Dining Guide szerkesztőségének munkáját SAMSUNG okostelefonok segítik 2024-ben.