Hirdetés
Hirdetés

Az Onyx és a Pajta séfje is fellép a Chef's Stage-en Horvátországban

SZERZŐ: DiningGuide
2020. március 5.
Mészáros Ádám, a két Michelin-csillagos Onyx és az őriszentpéteri Pajta Bisztró séfjét is meghívták Horvátországba, az idén harmadik alkalommal megrendezett Chef's Stage rendezvényre.
Hirdetés

Idén március 16-17-én rendezik meg Dalmáciában, az UNESCO világörökség kincsei közé tartozó Šibenik városában a Chef's Stage nemzetközi gasztronómiai rendezvényt. Horvátország gasztronómiai élete egyre többet hallat magáról az utóbbi időben, jelenleg pedig már hét 1 Michelin-csillagos étteremmel büszkélkedhetnek. Egy közülük a 2018 óta csillagos Pelegrini Šibenikben, a híres római Szent Jakab katedrális mellett található fine dining étterem. A Pelegrini séfje, Rudolf Stefan a rendezvény házigazdája, aki többek között meghívta a dalmát tengerparti városba a Michelin-csillagos berlini Coda étterem séfjét, Rene Frankot, a szintén egycsillagos Angelo Sabatelli séfet a saját nevét viselő étteremből Olaszország Puglia tartományából és sok más horvát és nemzetközi név mellett az elhíresült norvégiai víz alatti étterem, az Under konyhafőnökét, Nicolai Ellitsgaard.

A Pelegrini szabadtéri asztala / Kép: www.pelegrini.hr

Mészáros Ádám, az egyetlen közép-európai 2 Michelin-csillagos étterem, a budapesti Onyx konyhafőnöke, a 2020-as Dining Guide Év Séfje Díj nyertese is fellép a rendezvény nagyszínpadán, a magyarországi top minőségű alapanyagokat prezentálva. Szintén fellép Farkas Richárd, az őriszentpéteri Pajta Bisztró konyhafőnöke, a Dining Guide Fenntarthatósági Díj első nyertese, akivel holnap közlünk nagyinterjút!

A Chef's Stage-ről részletesebben itt olvashat!

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram