Hirdetés
Hirdetés

Az olasz, aki tojással hódított világot

SZERZŐ: N.Zs.
2015. augusztus 18.
Paolo Parisi nem egyszerűen “csak” tojással foglalkozik. Parisi olyan tojást (és nem mellesleg malac-, marhahúst és szalámikat) forgalmaz, amelyek híressé tették, három Michelin-csillagos éttermek dolgoznak vele, tehát a Parisi-féle tojás egy fogalom. De ki ő és mit tudnak ezek a termékek?
Hirdetés
Lu Furnu. Fotó: pentolo.com

Lu Furnu. Fotó: pentolo.com


A Pentolo céggel közösen kifejlesztett egy hatalmas, kétajtós grillt, a Lu Furnut, amelyben a hőmérséklettel, az emeletekkel, fiókokkal kísérletezve lehet különböző húsokat (zöldségeket is, persze) készíteni. Ez nem egy kerti grill, amiben csak úgy elsütögetünk, komoly konyháknak készül, a használatához kurzusokat is indítanak.
Parisi ennek kapcsán érkezik augusztus 21-én Magyarországra, hogy bemutassa a Lu Furnut és egy szűk körben előadást tartson a használatáról. A Budapesten töltött néhány napjáról és a bemutatóról a Dining Guide tudósít, mi már alig várjuk.
Addig is, itt egy recept Paolo Parisi carbonárájához, ami tényleg ennyire egyszerű.
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram