A magyar Bocuse d'Or Akadémia a Stand étteremmel összefogásban olyan vacsorát szervez november 8-ra, amelyre az exkluzív jelző nem is kifejezés. A konyhában:
» A Bocuse d'Or csapat: Pohner Ádám, Csillag Richárd
» Segal Viktor coach
» Hamvas Zoltán, a Bocuse d'Or Akadémia elnöke
» két norvég Bocuse d'Or legenda, Odd Ivar Solvold és Ørjan Johannessen
» valamint Széll Tamás és Szulló Szabina, akiket talán nem is kell méltatnunk Magyarország Bocuse d'Or-versenyzései kapcsán.
Az egyszeri és különleges vacsoraest során a vendégek egy teljes menüsoron át élvezhetik a nagyközönség számára megközelíthetetlen Bocuse d'Or versenyek, valamint a Stand étterem konyhájának ízeit.
A vacsorajegyekből befolyt összeg a magyar csapat Bocuse d'Or felkészülését, valamint a jövő szakácsgenerációinak fejlődését támogatja.
A menüsor
Kreinbacher Prestige Brut Magnum
Üdvözlő falat: mangalica, padlizsán, karfiol
Sült zeller consommé, fürj tojás
Kacsamáj, sütőtök,Tokaji
Domaine Huet L’ Echansonne Le Mont, Sec 2014
Csirke, vargánya, csicsóka
Szepsy István, Úrágya Furmint 2015
Kecsege, uborkasaláta, kagylómártás
Gaja Rossj-Bass, Chardonnay 2016
Borjú, szarvasgomba, zeller, borsó
St. Andrea, Merengő 2009
Alma, mandula, citromverbéna
Demeter Zoltán, Late Harvest 2017
Petit fours, azaz mini édességek
A támogatói vacsora ára minimum 100.000 Ft/fő, de adomány jelleggel ennél nagyobb összeggel is támogathatja a magyar csapat felkészülését és a Magyar Bocuse d'Or Akadémia utánpótlásfejlesztésre való törekvését.
A világszínvonalú eseményen a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Érdeklődni és foglalni e-mailben vagy telefonon lehet hétköznap 9:00 -18:00 óra között Szente-Toller Eszternél: +36 20 420 69 47
A vacsora időpontja: 2018. november 8. 19:00
Helyszín: Stand Étterem, Budapest, 1061, Székely Mihály u. 2.