A pécsi Susogóból és Jókai cukrászdából jól ismert Märcz Évi és Lovász József tulajdonosok elmondták, minden a helyben készült créme brulée-vel fog kezdődni – mert természetesen a Monofu mint cukrászműhely is szeretne kiteljesedni -, amiből kb. 10 fajta ízvilágot tudnak az érdeklődők megismerni.
Azért ez már önmagában is elég érdekes, de van még ezt hova tovább fokozni. A 10 nm-es vendégtérben nagyjából két könyöklőnél lehet ácsorogni, mert a hely inkább az elvitelre rendezkedik be. De arra profi módon. Az édességeket ugyanis különböző további finomságokkal egészítenek ki, már majdhogynem megközelítve a tányérdesszert minőséget. De persze mégsem. Hiszen a créme brulée zárható dobozban kerül az egyedi tervezésű táskába, amihez kiskanál is jár. S ha megszomjazna a vendég? Az sem gond, vihet magával helyben készített turmixokat és ízesített vizet is egyedi tervezésű palackban, de akár csúcsminőségű kávéval is feldobhatja a desszertet, ugyanis a jól ismert hazai szakembertől, Tóth Sándortól érkeznek majd a Carraro termékcsalád kávéi.