Hirdetés
Hirdetés

Amikor Milla Jovovich oroszul kér pelmenyit a MoszkvaTér Bisztróban

2017. október 7.
Emlékezetes, ahogyan Milla Jovovich narancssárga hajjal az Ötödik elemben azt mondja, "csiiirke". Na, most pelmenyit kért! Mégpedig Budapest belvárosában. Egy pénteki nap a Belvárosi Piacon, annak is az emeletén, a MoszkvaTér Bisztróban. Besétál egy lány, orosz nyelven pelmenyit kér, majd kis idő múlva visszatér, akkor már az édesanyjával: Milla Jovovich-csal, és további pelmenyiket kérnek. Jelentjük, a […]
Hirdetés

Emlékezetes, ahogyan Milla Jovovich narancssárga hajjal az Ötödik elemben azt mondja, "csiiirke". Na, most pelmenyit kért! Mégpedig Budapest belvárosában.
Egy pénteki nap a Belvárosi Piacon, annak is az emeletén, a MoszkvaTér Bisztróban. Besétál egy lány, orosz nyelven pelmenyit kér, majd kis idő múlva visszatér, akkor már az édesanyjával: Milla Jovovich-csal, és további pelmenyiket kérnek.
Jelentjük, a szibériai húsos pelmenyi tegnap igencsak ízlett Jovovich-éknak, akik lévén, hogy a MoszkvaTér orosz bisztróként definiálja magát, oroszul is adták le rendelésüket. Milla Jovovich egyébként Milica Jovovićként látta meg a napvilágot, egy orosz színésznő és egy szerb származású orvos gyermekeként. Ezért is igazán imponáló a MoszkvaTér Bisztró számára, hogy ennyire jónak találták a street foodként árult pelmenyijüket. Jovovich négy nyelven beszél, angolul, franciául, oroszul és szerbül is, és színésznői karrierje mellett egykor modellként, ma divattervezőként, énekesőként, sőt dalszövegíróként is dolgozik.
A pelmenyi a MoszkvaTér Bisztró kínálatának egyik zászlóshajója, a borscsleves, a szoljanka és a kijevi csirke mellett (utóbbit plusz egyként a nagy rántott húsos összeállításunkba is beválogattuk).

Molnár Attilát, az Arany Kaviár Étterem és a Belvárosi Piacon található MoszkvaTér Bisztró egyik tulajdonosát is elcsíptük egy szóra, hiszen az Arany Kaviárban megforduló világsztárokról sosem láthatunk fotókat. Pedig az Ostrom utcai fine dining étteremben vacsorázott budapesti tartózkodása alatt Angelina Jolie és Brad Pitt; a Facebook alapítója-tulajdonosa Mark Zuckerberg és felesége (akik egy magyar tenyészetből származó puli, Beast tulajdonosai!); Forma 1-es pilóták vagy éppen Brian May gitáros is a Queenből.

"Az Arany Kaviárnak van egyfajta meghitt hangulata, és nagyon adunk a diszkrécióra, ez alap a részünkről. Sok sztár éppen azért is választja a mi éttermünket, mert kiesik a belváros nyüzsgéséből, és háborítatlanul tudnak kikapcsolódni nálunk. A MoszkvaTér Bisztró ellenben egy közvetlen, laza hangulatú hely a Belvárosi Piacon, ahol Milla Jovovich-éknak tegnap annyira ízlett a pelmenyi, hogy több körben is kértek belőle, és szinte kérni sem kellett, szívesen álltak be egy fotó erejéig."
Képek forrása.

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram