Hirdetés
Hirdetés

Amikor a desszert cukin visszanéz – Mi a gond ezekkel a sharpeiekkel?

SZERZŐ: DiningGuide
2018. november 15.
Tapasztalataink szerint mindenkinél eljön az a bizonyos pont, amikor a jó kedélyű, újdonságokra való nyitottságot felváltja a "na jó, ez a marhaság már nekem is sok". Ha az avokádólatte, a mindent becsillámozó unikornisőrület vagy a fekete ételek még nem tették meg a kellő hatásukat, itt az új trónbitorló.
Hirdetés

Nem kell ahhoz mimózalelkű vegánnak lenni, hogy egy kissé hátrahőköljünk az új ázsiai hóborton.

https://www.instagram.com/p/BkhgQuoBgHk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

A szálak (és a jégkrém-kutyaszőrök) Taivanba vezetnek

Mégpedig Kaohsziung város J.C.co Art Kitchen nevű desszertműhelybe. Nem állítjuk, hogy tobzódunk az információkban, hiszen általunk is elolvasható leírást nem ad a cukrászművész. Akire talán tényleg nem túlzás a művész szót használnunk, hiszen a sharpei kutyakölyköket zavarbaejtő élethűséggel alkotja meg.

https://www.instagram.com/p/Bm8egOpBwhm/

Az interneten óriásit ment az elmúlt hónapokban a jégkrémkutya, mára pedig a J.C.co Art Kitchen napi 100 darabban limitálta a sharpei-ek készítését. A kb. ezer forintért vesztegetett édesség fő alapanyagai a mogyoróvaj, a csokoládé – és azok a tűpontos tajvani kezek, akik egy szobrász aprólékosságával alkotnak meg minden pofaredőt és még némi szőrösséget is.

https://www.instagram.com/p/BlIFrC8BFhF/

És hogy miért okoz sokakban mégis ellenérzést? Persze, mindannyian szeretjük a jégkrémet, meg a kiskutyákat, de kanállal levágni mondjuk a fejüket. Mindenesetre furcsa.

Íme, videón is:

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram