Hirdetés
Hirdetés

Amiért a leginkább várjuk a Design Hetet: Emlékek Cukrászdája

SZERZŐ: DiningGuide
2015. szeptember 16.
Vajon egy sütemény képes arra, hogy felidézze a nagymamával töltött nyarakat? Létezik egy közös pont a gyermekkorunk ízei alapján, ami mindannyiunkban emlékeket ébreszt? Vajon a más emberek emlékei alapján elkészített sütemények a mi emlékeinket is tükrözik?
Hirdetés

Góg Angéla food designer a Design Hét (szeptember 24-től október 4-ig) keretén belül mutatja be a Lumen Kávézóban az Emlékek Cukrászdája nevű projektjét. Kutatásában az emlékek, tárgyak, a meghatározó ízek, események és a visszaemlékezés állnak a középpontban, mindezt egy mindenki által ismert közvetítőn keresztül bemutatva: az evés, a sütemények. Saját és mások emlékeiből merítve hozott létre egy süteménysort, ami képes megmutatni az emlékeink közös részeit. Mert mindenkinek megvan a maga krumplifánkja, karácsonyi mézes krémese vagy rácsos linzere.
A kiállítás szeptember 25 – október 4. között, minden nap 14-től 20-ig látogatható a Lumen Kávézóban, mi már nagyon várjuk. A kutatásról és Góg koncepciójáról bővebben itt olvashatnak.

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram