Hirdetés
Hirdetés

Ami számít a nap végén... Egy tatabányai cukrászda emberséges gesztusa másképp cseng 2021 tavaszán

SZERZŐ: DiningGuide
2021. április 19.
A vendéglátóhelyek tavaly óta a fennállásuk legnagyobb egzisztenciális krízisével küzdenek. És van, aki ilyenkor is gondol azokra, akinek egy étkezésnyi étel is számít.
Hirdetés

„Megmaradt finomságokat találtok a cuki előtt, zárás után. (19:00) Vigyétek el bátran" – szól a kedves, egyszerű közlés. Hatásvadász körítés nélkül, csak így tette közzé a tatabányai Roberto Cukrászda, és egy kis plusz bájt ad az üzenetnek, hogy a Roberto név hosszú ó-val szerepel a papíron.

A segítségnyújtás ezen formája jól ismert, pékségek, éttermek, élelmiszerboltok is élnek vele világszerte. 2021 tavaszán azonban egy olyan plusz töltettel bír a megmaradt ételek felajánlása a rászoruló részére, ami nem véletlenül szólít meg itthon ezreket. Több mint egy évvel az első étterembezárások után a vendéglátás mint vert sereg áll az idei nyár elébe. Megtépázva, küzdve a fennmaradásért, lezárások ideje alatti túlélésért, a munkatársak megtartásáért – és a vendégekért.

Szociofotóval is felér az alábbi, egyszerűségében is nemes felajánlás.

Fotó: Roberto Cukrászda
És efféle házias finomságok is készülnek náluk / Fotó: Roberto Cukrászda

Az eredeti Facebook-posztért kattintson ide!

A pékségben „felfüggesztett" segítség:

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram