Hirdetés
Hirdetés

Álommunka sörkedvelő szakácsoknak

SZERZŐ: DiningGuide
2016. augusztus 8.
 Bizony, olyan magyar szakácsoknak szól a pályázat, akik kedvelik a különleges söröket, és szívesen benne lennének egy belgiumi kirándulásban.
Hirdetés

Nem kell aggódni az érdeklődőknek, ha a Grimbergen név elsőre nem sokat mond. A márka szeptemberben érkezik hivatalosan Magyarországra, ennek kapcsán szervezi az utat a sörfőzde. A program gerincét a főzde bemutatása, sörkóstolás, gálavacsora, majd egy showműsor jelentik. Nem hangzik rosszul mint munka, persze feladat is van: helyszíni tudósítás, majd útibeszámoló írása.
Olyan hazai szakácsot keresnek, aki kedveli, netán jól is ismeri a sörfajtákat, és el tudna képzelni akár egy menüsort is hozzá.
"A legesélyesebb az a jelölt, aki vidám, felszabadult, akár szívesen készít sörhöz párosított ételeket, szeret mesélni az elkészítés módjáról, és örömmel megosztja másokkal az élményeit" – szól a Turizmus Trend/Vendég & Hotel kiírása.
A pályázni vágyó szakácsokat az ne tartsa vissza, ha nem egy Jókai Mór – szükség esetén segítséget kap a tudósítás megírásához.
Augusztus 10-e a jelentkezés utolsó napja. További infók itt!
 

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram