Hirdetés
Hirdetés

Sütemények és buborékok: Albert Adriá "ticketet" váltott Londonba

SZERZŐ: Lami Juli
2018. augusztus 3.
Albert Adriàt, Ferran Adrià öccsét talán már nem kell bemutatnunk olvasóinknak. A tavaly hat különböző éttermi projektben részt vevő, ünnepelt spanyol séf idén novemberben kilép Barcelona vonzáskörzetéből, és Cakes and Bubbles néven új helyet nyit Londonban.
Hirdetés

Ahogyan a nevéből is kikövetkeztethető, a hely elsősorban a süteményekre és pezsgőkre koncentrál majd. London központjában, a Regent Street-i Hotel Café Royalban Albert Adriá már nem először vendégeskedik, 2016-ba nagysikerű pop-up éttermet csinált ugyanitt, 50 days néven.

@barriadria Twitter


A Ferran Adriá testvéréhez köthető egyik barcelonai étterembe, a Tickets-be gyakorlatilag lehetetlen bejutni. A (cukrász)séf Londonba is magával viszi emblematikus desszertjeit: a klasszikus spanyol sajttortát és a megújított "Tickets" sajttortát. De szerepelnek majd a kínálatban fánkok, gyümölcstorták, airwaffle-ek és csokoládés ninyoyaki golyók is. A pezsgők között ott lesznek a nagy, világhírű tételek, és néhány újabb felfedezés is. Cava, spumanti és angol pezsgők is kóstolhatók lesznek.
Ennél színesebbet nemigen tartogathat a londoni november...

Ismerkedjen meg közelebből is Albert Adriával! Ahol a rejtélyes nem reklámszöveg: az Enigma Barcelonában

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram