Hirdetés
Hirdetés

Akiknek nem jut ajándék: Elstartolt a KIOSK éves Mikulás-csomag gyűjtő akciója!

SZERZŐ: DiningGuide
2019. november 25.
Idén már mindkét KIOSK-ba várják a Mikulás-csomagokat – így csatlakozhatunk mi is!
Hirdetés

Sajnos ma Magyarországon közel sem minden gyerek számára szól a karácsony ajándék- és édességhegyekről. Az olyan jótékonysági kezdeményezéseknek pedig, amelyek nem pénzt, hanem adományt kérnek, a tapasztalatok szerint több bizalmat is szavaznak a segíteni akaró emberek. A játékok, könyvek, ruhaneműk, piperék és nem romlékony édességek egyenként, önmagukban viszonylag kis értéket jelentenek – a rászorulóknak viszont sokat jelenthet, ha egy szépen becsomagolt ajándékpakkot kap egy jószándékú ismeretlentől.

A napokban elindult a KIOSK lassan már hagyományosnak mondható karácsonyi ajándékcsomag-gyűjtő akciója. A menetrend egyszerű:

piros csomagokat várnak, amikbe bármi kerülhet, ami megszépítheti egy gyerek karácsonyát.

A szervezők kérése szerint romlékony étel, gyümölcs, plüss ne kerüljenek a csomagokba, ahogyan értelemszerűen nem gyerekeknek való, vagy éppen elhasznált, rossz állapotban lévő tárgyakat sem várnak. Az igazán figyelmes ajándékozók pedig — a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz akciójához hasonlóan – úgy állítják össze a csomagokat, hogy egy elképzelt korú és nemű gyereknek szánnak egy csomagot (pl. 9 éves kislány). Aki teheti, segítsen.

A KIOSK Segítő Angyalok akciója 2019. november 21-től december 1-je, vasárnapig (azaz már csak 7 napig) tart.

Csomagátadási pontok: KIOSK Budapest és KIOSK Buda.

Címek: Budapest V. kerület, Március 15. tér 4. és Budapest I. kerület, Clark Hotel, Clark Ádám tér 1.

Olvassa el korábbi ajánlónkat a KIOSK-ról!

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram