Hirdetés
Hirdetés

After party Széll Tamásékkal

SZERZŐ: DiningGuide
2017. január 27.
A Bocuse d’Or két napján élőben követtük a lyoni eseményeket a Belvárosi Piacon. Ám a szerdai eredményhirdetés után se csendesedik a piac, holnap, azaz január 28-án ismét a világverseny kerül terítékre. Hazaért ugyanis a magyar csapat.
Hirdetés

Szombaton a havi reggelizőnap, a Breakfast Market BdO Extra is Bocuse lázban ég. A megszokott remek reggelik és ebédajánlatok mellett most csirkés és zöldséges ételekkel is készülnek a helyek, ezzel is utalva a versenyen használt kötelező alapanyagokra. De 28-án este is érdemes betervezni a Belvárosi Piacot, After Party vár mindenkit. Hat órától sok pezsgő, piaci ételek és DJ alapozza a hangulatot, és persze a lényeg, befut a magyar csapat is. Este héttől Mautner Zsófi egy laza talk-show keretében faggatja a csapat tagjait. Bár Széll Tamás korábban még azt mondta, a verseny után a saját éttermére koncentrál leginkább, kíváncsiak vagyunk szombaton, a versenyt kipihenve hogyan látja ezt.

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram