Hirdetés
Hirdetés

A The Guardian cikkében Európa legjobb 20 fagyizója között a Gelarto Rosa!

SZERZŐ: DiningGuide
2018. augusztus 10.
Minden dicsőség dicsőség, legyen az egy kedves blogbejegyzés vagy egy úgynevezett influencer méltatása, de a The Guardianben szerepelni a legjobbak között tényleg szép elismerés. Ez sikerült most a Gelarto Rosának.
Hirdetés

Jó ideje kóstoljuk és ajánljuk a Gelarto Rosát. Legutóbb a tavaszi fagylalttesztünkön ajánlottuk a hely ízeit, azután pedig egy rövid kis írásban jeleztük, hogy az Ausztráliában vadiúj fagylalttrendként aposztrofált rózsafagyik nálunk 2005 óta kerülnek színes-ízes szirmaikkal a tölcsérekbe. Jelenleg egyébként éppen három helyszínen, mondhatni egymás hegyén-hátán, két állandó üzlethelyiségben és egy pop-up store-ban. (Címek alul!)

Nem kisebb jelentőségű sajtóorgánum, mint a The Guardian válogatta be a budapesti Gelarto Rosát Európa 20 legjobb fagylaltozója közé – mégpedig olvasói ajánlások-véleményezések alapján. A tulajdonosnő, a szakmát a bolognai Carpigiani Gelato Universityn kitanuló Szökrön Niki nevét is példás helyesírással közölték. A forma és ízek méltatása után a cikkben megjegyzik, hogy olcsónak találják a Gelarto árait (600 Ft/2 íz, 700 Ft/3 íz, 800 Ft/4 íz), valamint kiemelték az alábbi képen látható, Pride-különkiadású fagylaltot is.
A Gelarto Rosa nemrég, június 27-én ünnepelte a 13. születésnapját, mi pedig Szökrön Niki visszaemlékezéséből idézünk:
"A szerelemgyerekből mára egy fogalom lett, én pedig egy elég komoly szervezetet irányítok. Fontos számomra, hogy megőrizzem a Gelarto középvállalkozás-jellegét. A Gelartoból soha nem lesz Starbucks, mert a lényegét veszítené el. Hihetetlen, hogy eltelt 13 év.
Nem tarthatnánk itt, ha nem lennének mellettem a kezdetektől fogva olyan emberek, akiknek a gondolkodása, hozzáállása megegyezik az enyémmel. A Gelarto nem csak attól családi vállalkozás, hogy az egyik üzletet a lányom vezeti, a budapesti fagylaltjainkat az unokahúgom főzi, az ő lánya pedig Barcelonában készíti a fagyikat, hanem attól, hogy a csapatunk igazi családdá kovácsolódott össze. A kollégáim, üzletvezetőim, segítőim családtagokként vannak jelen az életemben.
A Gelarto sikere azért is öröm számomra, mert így lehetőséget tudok adni hozzám hasonlóan elkötelezett embereknek, hogy megvalósítsák az álmaikat. Így jött létre a Bara Süt és a Gelarto Bistro közötti együttműködés. Vegán bisztrót alapítottunk, mert fontos számomra, hogy egy jó ügy mellett álljunk ki, reméljük ez a „gyermekünk” is elnyeri a vendégeink elismerését." (Forrás.)
Rózsafagyizók Budapesten:
Gelarto Rosa – Budapest, Szent István tér 3.
Gelarto Bistro – Budapest, Sas utca 11.
Gelarto Pop-Up Store – Budapest, Hercegprímás utca 3.

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram