Hirdetés
Hirdetés

A szerelmet ünnepelhetjük ezekben a budapesti luxusszállodákban

SZERZŐ: Király Márton
2023. február 8.
Meghitt vacsorák, különleges italpárosítások, pompás kabaréműsor, napindító villásreggeli, különleges koncertek, ez csak pár tétel a szerelem ünnepére készített impozáns listáról.
Hirdetés

Budapest luxusszállodái igazán kitesznek magukért idén február 14-én! Meghitt vacsorák, különleges italpárosítások, pompás kabaréműsor, napindító villásreggeli, különleges koncertek, ez csak pár tétel a szerelem ünnepére készített impozáns listáról.

Ha idén Valentin-napon valami különleges programot keresnénk, az alábbi helyeken egészen biztosan megtaláljuk a számításunkat, és felejthetetlen élményekben lesz részünk!

Matild Palace

Budapest belvárosában, a Ferenciek terén található luxusszálloda összes termeiben készülnek az ünnepre.

Spago by Wolfgang Puck

A Dining Guide Top 100 étteremkalauzban évek óta magasra rangsorolt, Wolfgang Puck neve által fémjelzett Spagoban különleges menüsort kóstolhatunk. A „Szerelem Lépcsői” elnevezésű tematikus vacsora hat fogásból áll, melyek végigjárják a párkapcsolatok legszebb és legfontosabb állomásait, az első randevútól az örökké tartó együttlétig.

Szántó István executive chef kreációi külön erre az alkalomra készültek, a menüsorban találunk rózsaszín kacsamellet, nyelvhalat, kiváló italpárosításokat és számos meglepetést is.

Árak: 49 750 Ft/fő - 99 500 Ft/két fő

Ajánlat és asztalfoglalás: Spago by Wolfgang Puck

Matild Café & Cabaret

A Matild Cabaret különleges előadással és vacsorával készül megünnepelni a szerelmesek világnapját. A Matild Cabaret híres színpada a jazz és a swing világát bemutató fergeteges táncműsornak ad otthont erre az estére, az élményt pedig Fehér Attila séf négyfogásos, Valentin-napi menüje teszi teljessé.

Pezsgő és kacsamáj, szarvas és osztriga, bársonyfüggönyök és meghittség, zene és szerelem. A 20 órakor kezdődő előadáson mindezekben részünk lehet, ám érdemes sietni, jegyek csak korlátozott számban kaphatók!

Árak: 65000 Ft/fő

Ajánlat és asztalfoglalás: Matild Café & Cabaret

The Duchess

A palota exkluzív koktélbárja sem maradhat ki a sorból. A szerelmet ünneplő italkreációkat könnyed desszertek kísérik, hogy valóban felejthetetlen Valentin-napban legyen részünk, melyet Budapest felett ünnepelhetünk.

Árak: 20000 Ft/fő (Minimum fogyasztás)

Ajánlat és asztalfoglalás: The Duchess

Párisi Udvar Hotel – Párisi Passage Café & Brasserie

Az út túloldalán a Párisi Passage-ban már zajlanak az események. A kiváló étterem külön Valentin-héttel készül megünnepelni a februári ünnepet. Az ajánlat során, mely február 8 és 14 között érhető el különleges élményekkel várják a vendégeket. A fényűző környezetbe megálmodott pompás ételek és italok garantálják a tökéletes romantikus vacsora-élményt.

Lutz Lajos séf kifejezetten erre a célra készített különlegességei között találunk meggylikőrrel készült „Heart to Heart” desszertet, a kifejezetten pároknak szóló koktélajánlatban pedig olyan italkülönlegességeket rendelhetünk, mint a „Love is in the air”, vagy éppen a „Floral Garden” névre hallgató koktél. A vacsora alatt Pók László zongoraművész játéka gondoskodik a meghitt hangulatról.

Árak: 25000 – 75000 Ft/fő

Asztalfoglalás és ajánlat: Párisi Passage Café & Brasserie

Hard Rock Hotel Budapest

A Nagymező utcai vagány, ötcsillagos Hard Rock Hotel étterme, a modern bisztróvonalat magas színvonalon képviselő Sessions exkluzív menüsorral várja vendégeket ebédre és vacsorára.

A különleges ételsor négy fogása valódi gasztronómiai utazásra hív mindenkit, mely a gin-tonic krémmel kísért gravlaxtól a mentás-kaviáros borsókrémlevesen át egészen a különleges és titkos meglepetésdesszertig tart. A vacsorát élőzene kíséri. A Hard Rock Hotel és a Sessions csapata kezeskedik a meghitt és felejthetetlen Valentin-napról.

A külön Valentin-napra megálmodott ételek mellett természetesen elérhető marad az À La Carte választék is, ám érdemes sietni, hiszen a dátum közeleg, a férőhelyek pedig fogynak!

Árak: 25000 Ft –két főre

Asztalfoglalás és ajánlat: Sessions  (06 1 472 5299)

Four Seasons Gresham Palace Budapest – Kollázs Brasserie & Bar

A Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapestben a Kollázs és a Múzsa csapata szívvel-lélekkel készül az eseményre, nekik köszönhetően itt sincs hiány a különlegesen romantikus programokból.

Múzsa

Február 14-én este hét órakor a koktélbár lehetőséget ad rá, hogy mindenki megünnepelje életének múzsáját. A „Celebrate your Muse” névre hallgató különleges vacsora során élőzene és meglepetés-balettelőadás várja a vendégeket, és persze egy külön erre az estére megalkotott hatfogásos menü.

Árak: 49 900 Ft/fő

Asztalfoglalás és ajánlat: Múzsa

Szintén a Múzsa ad otthont a különleges, Valentin-napi teadélutánoknak. Ezek során a Herendi Porcelánmanufaktúra kézzel festett teáskészletein és tálcáin érkezik a frissítő tea és a különleges sütemények. Ezek a romantikus délutánok nem csak 14-én, hanem február 10 és 12 között is megtartásra kerülnek. Érdemes ide is asztalt foglalni, ezt a +36 1 268 5120 telefonszámon, vagy a [email protected] e-mail címen tehetjük meg.

Kollázs

A Kollázs étteremben este hat órakor kezdődik a különleges Valentin-napi vacsoraélmény. 3+1 fogáson keresztül élvezhetjük Győrffy Árpád séf kreációit. A menüben polip carpaccio, borjúszűz is található, a remek fogásokat pedig prémium borpárosítást is választhatunk.

Árak: 39 900 Ft/fő + opcionális borpárosítás 19 900 Ft/fő

Asztalfoglalás és ajánlat: Kollázs

+1 Visszatér a Kollázs Sunday Brunch

Február közepétől a régi kedvenc, a vasárnapi villásreggeli újra visszatér az étterem repertoárjába. A fél egy és délután négy óra között elérhető program remek ajándék Valentin-napra, főleg, ha az első, 12-én megrendezésre kerülő alkalmat választjuk. ennek az alkalomnak a tematikáját ugyanis a közeledő Bálint-napi romantika ihlette.

 

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram